WINKELWAGEN0
€ 0,00

Stripboeken Max Miller

Max Miller|Schaduwspel

Max Miller
Schaduwspel

Tekeningen: IJsbrand Oost
Tekst: Frank Jonker

Uitvoering: Softcover
Omvang: 48 pagina's
Formaat: 22 x 28 cm

Samenvatting: In dit album maar liefst twee avonturen van Max Miller.
In Schaduwspel reizen Max en Eva af naar Oostenrijk waar Eva en haar teamgenoten deelnemen aan het biatlonkampioenschap. Maar in de schaduw van het biatlonparcours smeedt de gokmaffia snode plannen. Eva’s teamgenoot Joey wordt met de dood bedreigd. En in het skigebied van Tirol krijgt Max te maken met een nietsontziende tegenstander: Oscar Wolvega.


In Spelbederf doet Eva
mee aan Street Wars, een paintballwedstrijd in het centrum van de stad. Maar Eva’s tegenstander, voor wie er grotere belangen op het spel staan, schiet niet alleen met verf. Eva kan Max’ hulp dan ook goed gebruiken.


Prijs: € 8,95 BESTEL
Max Miller|De Orde van de Blauwe Steen

Max Miller
De Orde van de Blauwe Steen

Tekeningen: IJsbrand Oost
Tekst: Frank Jonker

Uitvoering: Softcover
Omvang: 48 pagina's
Formaat: 22 x 28 cm

Samenvatting: Max en Eva moeten noodgedwongen hun zeilvakantie in Bretagne onderbreken als Eva's vader en opa tijdens een nachtelijke storm verongelukken. Het ongeluk blijkt echter geen ongeluk te zijn en Eva's broer Pjotr weet er meer van. Alles draait om de Blauwe Steen, een aquamarijn die door een voorvader van Eva en Pjotr van een misdadige middeleeuwse orde werd gestolen. Aan de hand van de cryptische raadsels die Pjotrs vader heeft nagelaten, proberen Max, Eva en Pjotr de vindplaats van de Blauwe Steen te achterhalen. Maar de Orde zit hen op de hielen en deinst nergens voor terug om de Blauwe Steen weer in handen te krijgen.

Prijs: € 8,95 BESTEL
Max Miller|Moordkunsten

Max Miller
Moordkunsten

Tekst en tekeningen: IJsbrand Oost

Uitvoering: Softcover
Omvang: 48 pagina's
Formaat: 22 x 28 cm

Samenvatting: Hartje zomer, tijd voor vakantie. Maar niet voor kunstkenner en tekstschrijver Max Miller. Gedwongen door geldgebrek moet hij gewoon aan het werk. En niet achter zijn computer, maar als koerier. Tijdens een klus raakt hij ongemerkt betrokken bij een aantal brute moorden op kunstverzamelaars. Als er opnieuw een moord wordt gepleegd, ontdekt Max dat er vuil spel wordt gespeeld, met als inzet een kostbaar schilderij. Kan Max deze moorden stoppen en worden de daders gepakt? Of wordt hij het volgende slachtoffer? Er gebeurt in ieder geval genoeg om er een boek over te schrijven.

Prijs: € 8,95 BESTEL
  January Jones