WINKELWAGEN0
€ 0,00

Stripboeken Don Lawrence - The Legacy

Don Lawrence - The Legacy|Grenzen

Don Lawrence - The Legacy
Grenzen

The Legacy is een reeks luxe artbooks, samengesteld uit de potloodtekeningen uit de nalatenschap van Don Lawrence. Het thema voor het derde en tevens laatste album is Grenzen en geeft een goed beeld van de grenzen die Don Lawrence met zijn vrije werk opzocht. Hij trad hiermee buiten de paden van zijn vaste series en verwerkte die ervaringen ook weer in zijn lopende strips als Storm en Trigië. De tekeningen, in zwart-wit en kleur, zijn door Don Lawrence tussen 1980 en 2000 gemaakt. Ze zijn soms ondeugend, expressief en zelfs shockerend, maar bovenal prachtig om naar te kijken.

The Legacy 3 is gedrukt op luxe papier, prachtig gebonden met een fraaie stofomslag en verdient een plek in elke Don Lawrence verzameling.

Formaat 24 x 34 cm, hardcover met stofomslag.

Prijs: € 49,95 BESTEL
Don Lawrence - The Legacy|Storm

Don Lawrence - The Legacy
Storm

The Legacy is een reeks luxe artbooks, samengesteld uit de potloodtekeningen uit de nalatenschap van Don Lawrence. Het thema voor het eerste album is Storm en bevat prachtige niet eerder gepubliceerde schetsen en illustraties in kleur van Storm, Roodhaar en Nomad. Er is zelfs een onafgemaakt Storm verhaal te zien dat de voorloper was van De sluimerende dood.

Het album is gedrukt op 2 soorten luxe papier, gebonden in zwart kunstleer met goudpreeg en heeft een stofomslag met mat-laminaat. Het album telt 80 pagina's in kleur en zwart/wit.

Formaat 24 x 34 cm, hardcover met stofomslag.

Prijs: € 49,95 BESTEL
  January Jones