WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Eppo 15 • 2020

Eppo 15 • 2020

Goed nieuws voor de fans van U.C.C. Dolores. Want in de nieuwe Eppo, de 15de alweer, starten we met het tweede deel van deze spannende SF-strip.

Wat ook niet mag ontbreken is een nieuwe Storm-hommage. Deze keer zijn Noël Ummels en Przemyslaw Klosin aan de beurt om de 45ste verjaardag van onze stoere held te vieren. Blijkt dat onze stoere held een zoon heeft, en wat dat allemaal teweeg brengt wordt in Het spiegelkind verteld.

Wie het eerste moordraadsel van Inspecteur Bayard heeft kunnen oplossen, mag nu zijn tanden in een nieuwe zaak zetten. Zorg voor een stevig gebit! Verder ook nog Gleevers Dagboek over Gerards nieuwe rolmodel en een griezelige aflevering van Onder de loep waarin de horrorverhalen van H.P. Lovecraft een rol spelen.

Genoeg leesvoer dus! Eppo 15 ligt vanaf deze week in de winkel!

Isabel 23-07-2020

Eppo 14 • 2020

Eppo 14 • 2020

Je gaat weer twee weken vol leesplezier tegemoet, want er ligt opnieuw een verse Eppo in de winkel. Ja, daar worden wij nog steeds vrolijk van. Laat het ons nog wat vrolijker maken want in dit nummer trakteren we je op de speurcapaciteiten van Cor Morelli! Ja, Aloys Oosterwijk tekende weer een spannend avontuur bij elkaar van de rechercheur die een open dossier in coronatijden, inclusief mondkapje, tracht op te lossen.

We blijven ook Storms 45ste verjaardag vieren en vuren daarom regelmatig een hommage aan deze stoere held op je af. Deze keer neemt Kim Duchateau Roodhaar, Nomad en uiteraard Storm onder handen. Hoe dat zit met het coronavirus bij Storm laten we nog even in het midden. Corona is blijkbaar een heel besmettelijk virus bij tekenaars en hun papieren helden. Gelukkig zijn thema's als 'lood in goud veranderen', 'ciabatta's en Italiaanse bollen', 'Facebook' en 'levendige verbeelding' ook nog steeds populair bij onze Eppo-auteurs!

Isabel 09-07-2020

  Elsje