WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Eppo 09 • 2020

Eppo 09 • 2020

De Eppo brengt je iedere twee weken een heerlijk staaltje van de beste strips. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij al onze tekenaars supergetalenteerd vinden. In Eppo 9 bewijst Fred de Heij dat weer met verve. Hij tekent daar naar aanleiding van de 45ste verjaardag van Mister Strip, een eigen versie van Storm, die zeker in de smaak zal vallen! Zijn westernstrip Jenny Pine, op tekst van de evenzeer getalenteerde Willem Ritstier, loopt dan weer af in deze Eppo. Dat mag je jammer vinden, want dat vinden wij ook. Verder krijg je de gekende reeksen van onze getalenteerde stripmakers weer lekker voorgeschoteld. Genieten is dus de boodschap!

Loop dus op getalenteerde wijze naar de winkel en haal Eppo 9 in huis!

Isabel 30-04-2020

Eppo 08 • 2020

Eppo 08 • 2020

Een positief verhaal is in tijden van corona en quarantaine juist datgene wat een mens nodig heeft. Laat dat nu exact zijn, wat Eppo tweewekelijks naar je brievenbus of je stripwinkel brengt. Even weg van de wereld, genieten van de grappen en de mooiste tekeningen ter wereld. Maar wat als een stripgrootmeester als Uderzo plots overlijdt? Dan werkt Eppo samen met zijn fantastische striptekenaars om een ultiem eerbetoon aan de Asterix-tekenaar te brengen. Het resultaat is mooi, ontroerend en laat zien dat Uderzo kon rekenen op een diep respect van zijn tekenbroeders gezien de vier pagina’s In Memoriam in nummer 8, met een treffende cover door Martin Lodewijk.

En als wij bij Eppo iets beloven, dan komen wij dat ook graag na. Vorig jaar hadden we Nevada, de westernstrip van Colin Wilson, even in de ijskast gelegd, vanwege het nieuwe avontuur van Undertaker. De belofte “van uitstel komt geen afstel”, kreeg je er als lezer bij. En kijk! Vanaf nu kan je dit avontuur beleven en lezen. Dat is een positief verhaal. Net als al het leesplezier dat we je schenken met de jouw best wel bekende Eppo-reeksen.

Wandel op rustige wijze en eventueel met mondmasker op naar je dichtstbijzijnde (strip)boekwinkel want daar ligt Eppo 8 op je te wachten. Veel leesplezier!

Isabel 15-04-2020

Eppo 07 • 2020

Eppo 07 • 2020

Een voorproefje op 45 jaar Storm, Leonardo die een bezoekje komt brengen, een in memoriam voor de betreurde René Follet, Dirty Bert die een saunabezoek laat ontsporen (dit was nog voor de intelligente lockdown) en gewoontegetrouw al je andere favoriete helden met ongelooflijke, spannende of humoristische avonturen. Je raadt het al, een goedgevulde Eppo wacht popelend op jou om gelezen te worden!

Loop dus, rekening houdend met de social distancing, naar de dichtstbijzijnde winkel en haal Eppo 7 in huis!

Isabel 02-04-2020

  January Jones