WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Eppo 15 • 2019

Eppo 15 • 2019

Sciencefiction van het hoogste niveau! Een kruising van Star Wars, Firefly,Cowboy Bebop en Lanfeust van de Sterren! En we gooien er graag nog superlatieven als waanzinnig, heerlijk, uitstekend en topper bovenop. Waar hebben we het in hemelsnaam over? Wel, over de nieuwe topreeks UCC Dolores die je vanaf nu in EPPO kan en zal verslinden. Makers van deze space opera zijn niemand minder dan Lanfeust-tekenaar Didier Tarquin en zijn vrouw Lyse. Wij presenteren je het eerste verhaal uit deze trilogie en hopen je zo nog meer zon te schenken tijdens deze vakantiemaanden!

Lees het allemaal in Eppo 15, die volgende week in de winkels ligt. Ook waanzinnig!

Isabel 24-07-2019

Eppo 14 • 2019

Eppo 14 • 2019

Af en toe moet een mens zich eens ongegeneerd kunnen laven aan complimenten.”, schreef Bruno De Roover, scenarist van de EPPO-topreeks Jylland, op zijn Facebookpagina. Gelijk heeft hij en zeker omdat die bewuste complimenten recht uit ons hart kwamen. We mochten immers al genieten van de synopsis van het derde deel van deze spannende Vikingsaga en de superlatieven vlogen spontaan rond in onze hersenpan. Met een gelukzalige glimlach kunnen we dus melden dat medio 2020 Jylland opnieuw jullie favoriete stripblad zal veroveren! Die veroveringstocht is overigens nog steeds bezig, al zijn we wel aan de laatste pagina’s toe van Dode macht. Misschien is het daarom dat Vikingkoning Sten zo booskijkend onze cover siert?

In deze Eppo vieren we ook de terugkeer van Michael Minneboo die de stripwereld op microscopische wijze onder zijn heel grote loep legt. Wel een heel vreemd beeld als je hem met die loep door de straat zie lopen. Vinden jullie trouwens ook niet dat Onklopbaar zo heerlijk … euh … onklopbaar blijft? Of zou De Grappenmaker, de slechterik van dienst, toch een manier gevonden hebben om hem ‘klopbaar’ te maken?

Je leest het allemaal in Eppo 14!

Isabel 09-07-2019

Eppo 13 • 2019

Eppo 13 • 2019

Zou het er dan toch van komen? Een heuse spin-off met Dakota Jansen in de hoofdrol in EPPO? Zijn de geachte stripauteurs Gerben Valkema en Eric Hercules toch overstag gegaan om het niet bij een eenmalig optreden te houden van de bloedmooie, avontuurlijke butler? Je leest het antwoord in Eppo 13! Spannender kunnen we het niet maken!

Of toch wel, want ook in deze nieuwe EPPO is spanning troef. De bloeddorstige Vikingkoning Sten, de intrigerende verhalenverteller Don Pablos, de kale stoere ingenieur Jack Irons en de immer snelle Carbeau zorgen daar met veel verve voor! Als het dan toch te spannend wordt dan raden we je aan de lach op te zoeken bij Harrie, Floris, Elsje, Sigmund en co. Voor ieder wat wils dus!

Eppo 13 ligt inmiddels in de winkels. Ook lekker spannend!

Isabel 02-07-2019

  Elsje