WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Eppo 11 • 2019

Eppo 11 • 2019

Eppo heeft hem. Vijf jaar lang werd er door Alain Ayroles en Juanjo Guarnido in het diepste geheim aan het album Het goud van de zwendelaar gewerkt en toen het nieuws eindelijk naar buiten kwam, stond Eppo vooraan om de voorpublicatie te regelen. Ruim vier maanden voordat het album in Frankrijk verschijnt kan jij al genieten van de avonturen van Don Pablos, een charmante schurk die aan het begin van de 17de eeuw in Latijns-Amerika leeft en zijn hele leven aan elkaar heeft gelogen. Maar of ook de goudschat in de stad Eldorado een leugen is, daar kom je vanzelf achter in de nieuwe Eppo die natuurlijk ook bol staat met maar liefst nog 18 andere toppers.

Nummer 11 ligt vanaf 31 mei in de winkel.

Isabel 29-05-2019

Eppo 10 • 2019

Eppo 10 • 2019

In nummer 10 begint onze nieuwe strip Europa door Tijn Snoodijk. En ook al doet de titel vermoeden dat we met een Europese tegenhanger van Alternative Facts zijn gestart, is het slechts een verwijzing naar de hoofdrolspeelster Europa, die overigens wel de naamgeefster van ons continent blijkt te zijn. Ze is een jonge Fenicische prinses, die volgens de Griekse mythe door Zeus ontvoerd werd. Ze heeft een onuitstaanbaar broertje en een suffe vader, die geen oog heeft voor haar talenten en als daar nog een mysterieuze pony bij komt hebben we genoeg ingrediënten voor een pakkend verhaal.

Verder onthult Gerard Leever een nieuw hoofdstuk uit zijn leven met Gleevers Dagboek, is Leonardo weer meedogenloos voor Basiel, schiet Onklopbaar zijn pupil Jan-Peter te hulp en ontdekt Carbeau een Mercedes 770K onder in de onderaardse ruimtes van het landhuis van haar opa.

En dat is nog maar een een kleine opsomming van wat je allemaal kunt lezen in de nieuwe Eppo die nu in de winkel ligt en te bestellen is op www.eppostripblad.nl.

Isabel 21-05-2019

Eppo 08 • 2019

Eppo 08 • 2019

In Eppo 9 nemen we tijdelijk afscheid van Driftwereld, terwijl de spanning wel flink wordt opgevoerd want het is duidelijk dat De Heks wrede plannen heeft.

We denderen door met het tweede deel van Irons, waarin Jack zich weer in een nieuw avontuur stort, deze keer in Sinkis, Indonesië waar hij is ingehuurd om advies te geven bij de bouw van een brug. Dit grote bouwproject dat al tien jaar duurt heeft enorme vertraging opgelopen en Irons komt kijken wat er speelt.

Terwijl Harrie in Harrie op Zolder slaapwandelt en er in Floris van Dondermonde de biecht wordt afgenomen, hult Esther zich is een SM pak en blijkt Leonardo de grondlegger van de Europese Unie te zijn.

Dick Matena vertelt over de periode waarin hij voor Storm schreef en met de hoofdredacteur van Eppo Don Lawrence in Engeland ging bezoeken. Een heerlijk reisverslag van het geheugen van de Nederlandse stripwereld.

Eppo 9 ligt nu in de winkel en is ook te bestellen via eppostripblad.nl

Isabel 08-05-2019

  Douwe Dabbert