WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Eppo 6 • 2019

Eppo 6 • 2019

Een cover met superhelden, die zie je op de voorkant van Eppo nummer 6. Rechtsboven suist Claire voorbij op weg naar De Stripdagen / Dutch Comic Con en Gerard Leever poseert pontificaal als Supergleever omdat hij zijn comeback maakt met Gleevers Dagboek. Komende jaren trakteert hij ons regelmatig op een nieuwe aflevering van zijn grafische dagboek en daar kijken we echt naar uit.

We nemen tijdelijk afscheid van Franka, want in de ze Eppo beleeft ze de laatste aflevering van Operatie Roofmoord maar haar kennende staat het nieuwe avontuur alweer in de startblokken. In Driftwereld zetten Isabeau en Dellric hun reus voort nu ze bevrijd zijn uit het trollenfort, en ook voor Roodhaar, Kiley en de kapitein was het tijd om het dorp van de reuzen van het Gebroken rif te verlaten. Jack Irons komt steeds dichter in de buurt van het mysterie rond de ingestorte brug naar New Brunswick, het plan voor Sangre om de gevallen kunstenaar Fesolggio te laten boeten voor zijn wandaden krijgt steeds meer vorm en in Jylland lijkt Gavnar zijn goudschat te verliezen. Al met al een superspannend nummer wat je gelezen moet hebben!

Eppo 6 ligt nu in de winkel en is te bestellen op www.eppostripblad.nl.

Isabel 20-03-2019

Eppo 05 • 2019

Eppo 05 • 2019

In Eppo 5 een hilarische Agent 327 aflevering, getekend door Dick Matena. Agent 327 krijgt promotie en heet voortaan Agent 328 - maar helaas voor IJzerbroot ziten er aan deze promotie alleen maar nadelen.

We worden in dit nummer onder andere weer verwend met een aflevering van Floris van Dondermonde en de feestelijke stemming bij de reuzen van het Gebroken rif slaat om als ze er achterkomen dat Roodhaar en haar vrienden in contact zijn gekomen met de ridders van het Schelpendorp.

In de varia de link tussen Pieter Hogenbirk en de tv-hit De luizenmoeder. Voor Veronica Magazine tekende Pieter een aantal karikaturen, en daarvan mogen wij er twee laten zien.

Eppo 5 ligt nu in de winkel en is te bestellen op www.eppostripblad.nl.

Isabel 13-03-2019

  Douwe Dabbert