WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2018 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 02 • 2019

EPPO 02 • 2019

Sigmund staat 25 jaar in de Volkskrant, vandaar een vrolijke psychiater op de cover toastend op de bereikte mijlpaal. Eppo viert deze prestatie het hele jaar mee, door de eenogige creatie van Peter de Wit in 25 nummers te pas en te onpas op te laten duiken in de strips in Eppo. Eens kijken of jij ze dit jaar alle 25 kunt vinden.

In nummer twee begin een verrassende nieuwe strip van Marq van Broekhoven en René Uilenbroek. Twee jonge ondernemers Linda en Koko tekenen een huurovereenkomst voor een pand waarin ze een hip veganistisch restaurant willen beginnen. Maar dan schijnt er toch nog een hobbeltje genomen te moeten worden.

Dick Matena blikt terug op zijn ontmoeting met Yves Sente, die momenteel scoort met de nieuwe Blake en Mortimer en het is berekoud in Amorfatiwaarin de Everest bedwongen wordt.

Met o.a. Elsje, Driftwereld, Sangre, Roodhaar, Irons en een sexy aflevering van Franka trotseer je alle ijs- en sneeuwbergen op je weg.

Eppo 2 ligt nu in de winkel en is te bestellen via eppostripblad.nl.

Isabel 23-01-2019

EPPO 01 • 2019

EPPO 01 • 2019

Bijna zo snel als de weken tussen twee Eppo’s verstrijken is de afgelopen tien jaar voorbij gevlogen. Een decennium geleden rolde het eerste nummer van de drukpers en presenteerde we dat in de Amsterdamse Poptempel Paradiso. We zijn trots dat we deze mijlpaal hebben kunnen bereiken, mede dankzij de steun en het vertrouwen van al onze lezers.

Die tien jaar hebben vele hoogtepunten gekend en in het eerste nummer van 2019 kijken we daar met tal van stripmakers op terug. Maar het allermooiste nieuws is dat Sanoma recentelijk de rechten van het merk Eppo aan ons overgedragen heeft, en Eppo nu helemaal van ons is.

Geniet van jouw Eppo!

Isabel 10-01-2019

  Eppo Verzamelbox