WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2018 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Eppo 05 • 2019

Eppo 05 • 2019

In Eppo 5 een hilarische Agent 327 aflevering, getekend door Dick Matena. Agent 327 krijgt promotie en heet voortaan Agent 328 - maar helaas voor IJzerbroot ziten er aan deze promotie alleen maar nadelen.

We worden in dit nummer onder andere weer verwend met een aflevering van Floris van Dondermonde en de feestelijke stemming bij de reuzen van het Gebroken rif slaat om als ze er achterkomen dat Roodhaar en haar vrienden in contact zijn gekomen met de ridders van het Schelpendorp.

In de varia de link tussen Pieter Hogenbirk en de tv-hit De luizenmoeder. Voor Veronica Magazine tekende Pieter een aantal karikaturen, en daarvan mogen wij er twee laten zien.

Eppo 5 ligt nu in de winkel en is te bestellen op www.eppostripblad.nl.

Isabel 13-03-2019

EPPO 04 • 2019

EPPO 04 • 2019

Met Franka op de cover ga je nooit verkeerd, maar of het met Franka zelf allemaal goed gaat komen weten we nog niet. Ze wordt namelijk gevolgd door het vizier van een geweer, dus dat wijst op problemen.

Met een lekker lang Elsje verhaal ga je ook nooit mis. Op maar liefst vijf pagina’s beleeft Elsje en haar vrienden Annaliese een hachelijk avontuur op Madagascar. Nu lijkt Madagascar misschien niet zo eng, maar als de meiden de privé butler van Annaliese niet bij zich hadden gehad, was dit misschien wel het laatste avontuur van onze heldinnen geweest.

Ook Roodhaar, Irons, Sangre en Driftwereld laten van zich horen en Eugène, Dirkjan, Harrie op zolder, Esther, Game Over, Sigmund, Argus, Eppo en Flippie Flink blunderen er weer op los.

Eppo nummer 4 ligt vanaf vandaag in de winkel en is NU te bestellen in onze webshop.

Isabel 21-02-2019

EPPO 03 • 2019

EPPO 03 • 2019

Jylland was de verrassing van 2018 en in nummer 3 zetten Bruno de Roover en Przemyslaw Klosin de serie voort met het ijzersterke verhaal Dode Macht. De eerste aflevering staat in Eppo 3 waarin we ook Ger Apeldoorn feliciteren met zijn P. Hans Frankfurther prijs. In een grafisch interview vraagt Margreet de Heer hem de kleren van het lijf, maar zelfs de Strimaker des Vaderlands is niet opgewassen tegen de woordenstroom van onze Variaman.

Roodhaar, Irons, Franka, Sangre en Driftwereld nemen het avonturen gedeelte voor hun rekening en Elsje, Eugène, Dirkjan, Harrie op zolder, Esther, De Ridder, Game Over, Sigmund, Argus, Eppo, Floris en Flippie Flinktoveren weer een brede lach op je gezicht.

Eppo nummer 3 ligt NU in de winkel en is te bestellen in onze webshop.

Isabel 06-02-2019

EPPO 02 • 2019

EPPO 02 • 2019

Sigmund staat 25 jaar in de Volkskrant, vandaar een vrolijke psychiater op de cover toastend op de bereikte mijlpaal. Eppo viert deze prestatie het hele jaar mee, door de eenogige creatie van Peter de Wit in 25 nummers te pas en te onpas op te laten duiken in de strips in Eppo. Eens kijken of jij ze dit jaar alle 25 kunt vinden.

In nummer twee begin een verrassende nieuwe strip van Marq van Broekhoven en René Uilenbroek. Twee jonge ondernemers Linda en Koko tekenen een huurovereenkomst voor een pand waarin ze een hip veganistisch restaurant willen beginnen. Maar dan schijnt er toch nog een hobbeltje genomen te moeten worden.

Dick Matena blikt terug op zijn ontmoeting met Yves Sente, die momenteel scoort met de nieuwe Blake en Mortimer en het is berekoud in Amorfatiwaarin de Everest bedwongen wordt.

Met o.a. Elsje, Driftwereld, Sangre, Roodhaar, Irons en een sexy aflevering van Franka trotseer je alle ijs- en sneeuwbergen op je weg.

Eppo 2 ligt nu in de winkel en is te bestellen via eppostripblad.nl.

Isabel 23-01-2019

EPPO 01 • 2019

EPPO 01 • 2019

Bijna zo snel als de weken tussen twee Eppo’s verstrijken is de afgelopen tien jaar voorbij gevlogen. Een decennium geleden rolde het eerste nummer van de drukpers en presenteerde we dat in de Amsterdamse Poptempel Paradiso. We zijn trots dat we deze mijlpaal hebben kunnen bereiken, mede dankzij de steun en het vertrouwen van al onze lezers.

Die tien jaar hebben vele hoogtepunten gekend en in het eerste nummer van 2019 kijken we daar met tal van stripmakers op terug. Maar het allermooiste nieuws is dat Sanoma recentelijk de rechten van het merk Eppo aan ons overgedragen heeft, en Eppo nu helemaal van ons is.

Geniet van jouw Eppo!

Isabel 10-01-2019

  Douwe Dabbert