WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2018 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 2 2018

EPPO 2 2018

Niet eerder ontvingen we zoveel positieve reacties, voorafgaand aan de publicatie van een nieuwe strip. Met de rauwe western Lonesome van Yves Swolfs gooien we hoge ogen, en we belonen daarom onze lezers met een extra lange eerste aflevering waarin de naamloze vreemdeling zijn entree maakt.

Ook Kaderman beleeft zijn eerste lange avontuur in Eppo, waarin hij het opneemt tegen Two-D Boy, een puisterige puber met een heel speciale superkracht. En in Alternative Facts valt heel Europa voor de charme van Moedertje Rusland. Heel Europa? Nee… een kleine nederzetting blijft moedig weerstand bieden.

Nummer 2 staat weer boordevol strips, strips en nog meer strips en ligt nu in de winkel!

Isabel 26-01-2018

EPPO 1

EPPO 1

Het eerste nummer van 2018 begint meteen goed met een flitsende cover van Romano Molenaar die Agent 327 voor zijn rekening neemt. Op tekst van Bruno de Roover tekende hij Dossier Hack Werk waarin Agent 327 tegenover de groten der aarde komt te staan… en Arjen Lubach.

Wel nemen we helaas afscheid van 40 Hours, want nu Jensen en Mark in het huwelijksbootje zijn gestapt, komt er een einde aan deze succesvolle kantoorhumorstrip. Maar als doekje voor het bloeden kunnen we je alvast vertellen dat Dick Heins alweer aan een nieuwe serie -op tekst van Bruno de Roover- werkt die binnenkort in Eppo van start gaat.

Verder is het genieten van een nieuw Open Dossier van Cor Morelli, al onze vaste vervolgseries en gekkigheid van Dirkjan, Eugène, Leonardo, Van Oranje, Games Over, Argus, Alternative Facts, Esther Verkest, Kaderman, De Ridder, Sigmund, Flippie Flink en Eppo.

Eppo nummer 1 ligt vanaf 11 januari in de winkel!

Isabel 11-01-2018

  January Jones