WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2018 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 26 • 2018

EPPO 26 • 2018

In het laatste nummer van 2018 gaat een nieuwe strip van start gaat met een verrassende held. Jack Irons is een ingenieur die onder andere bruggen ontwerpt. En hoewel je dat niet verwacht, kan zo’n beroep toch leiden tot spannende avonturen. Je leest het in eerste verhaal Ingenieur - Adviseur dat met een bloedstollende opening van start gaat.

Eppo laat ook een andere kant van Henk Kuijpers zien, want naast een nieuwe aflevering van Franka staat er in nummer 26 ook een artikel waarin Henk Kuijpers in woord en beeld vertelt over de totstandkoming van Operatie Roofmoord.

Met een dubbele aflevering sluit De Ridder het jaar af en kun je genieten van de verder avonturen van Elsje, Eugène, Dirkjan, Driftwereld, Sigmund, Dating for Geeks, Sangre, Mann van de Wereld, Roodhaar, Game Over, Esther, Argus, Eppo en Lucky Luke - die overigens de eerste plek heeft veroverd in de Eppo Enquête. En ook die kun je nalezen in dit nummer, want aan het eind van het jaar worden de lijstjes opgemaakt en gepubliceerd.

Een mooie afsluiting van een mooi stripjaar!

Isabel 21-12-2018

Eppo 25 • 2018

Eppo 25 • 2018

Ons Kerstnummer behoeft eigenlijk geen introductie. Het is het jaarlijkse hoogtepunt, waarin onze striphelden zich van hun beste kant laten zien. Reken op speciale (en meestal ook langere) afleveringen van Elsje, Dating for Geeks, Mann van de Wereld, Dirkjan, Sigmund, Game Over, Eugène, De Ridder, Esther Verkest, De Fietsvogelaar en Floris van Dondermonde.

En als klap op de vuurpijl trakteert Mark van Herpen je op een fantastische Limerebus. Je Kerst kan nu al niet meer stuk!

Isabel 12-12-2018

Eppo 24 • 2018

Eppo 24 • 2018

Eppo 24 is een nummer met een lach en een traan. We zijn natuurlijk reuze blij met de komst van de Sint en zijn pieten, die in tal van strips opduiken, maar tevens nemen we, samen met meer dan 20 stripmakers afscheid van striplegende Stan Lee. Door het hele nummer duikt Stan Lee en zijn talloze creaties op om stil te staan bij het overlijden van deze man die een grote inspiratiebron is geweest voor veel stripmakers.

Dan gaat ook het nieuwe avontuur van Roodhaar van start met een spectaculaire opening met een dodelijke afloop voor een van de hoofdfiguren en is het weer tijd voor de jaarlijkse enquête.

Je raadt het al. Dit is een nummer dat je niet mag missen!

Isabel 28-11-2018

Eppo 23 • 2018

Eppo 23 • 2018

In Eppo 24 gaat het nieuwe verhaal van Sangre van start. Fesolggio de onverbiddelijke is het tweede deel in de spectaculaire wraakserie van Christophe Arleston en Adrian Floch en wordt in tien afleveringen voorgepubliceerd. De opening is ronduit griezelig te noemen en zet meteen de toon voor een spannend verhaal.

In dit nummer ronden we ook het nieuwe avontuur van Jeremiah af, en zowel Safehaven als Guardian werken naar het eind toe. Aan spanning dus geen gebrek, maar er valt ook heel wat te lachen met onder andere Leonardo, De Ridder, Elsje, Dirkjan, Sigmund, Mann van de wereld, Eugène en Esther Verkest.

We nemen een kijkje in de boekenkast van Merho en Jos van Waterschoot neemt weer 5 nieuwe boeken onder de loep in Stripsterren. Het is weer een lekker nummer geworden!

Isabel 19-11-2018

EPPO 22 • 2018

EPPO 22 • 2018

Het regent nieuwe series in Eppo. De eerste topper is Guardian, waarvan het nieuwe verhaal Jill in nummer 22 van start gaat. De mysterieuze Guardian gaat in het Victoriaanse Engeland op zoek naar twee vermiste kinderen, en werkt zich daardoor flink in de nesten, met mogelijk dodelijke afloop.

In dit nummer kondigen we het tweede verhaal van Sangre aan, de hitserie van Arleston en Floch en ook Roodhaar maakt binnenkort haar rentree.

Fans van Imbattable worden op hun wenken bediend met een extra lange aflevering van deze puzzelstrip waarbij je echt je hoofd moet bijhouden. Zeker als er iemand opduikt die achterstevoren in de tijd leeft.

Isabel 01-11-2018

Eppo 21 • 2018

Eppo 21 • 2018

In nummer 21 gaat de langverwachte strip Driftwereld van start. De maker van dit moois, Ken Broeders, staat met een groot interview in Eppo, waarin hij vertelt hoe hij op het gegeven van Driftwereld is gekomen, en wat er nog allemaal in het verschiet ligt.
Op de cover zien we een van de hoofdrolspelers, Dellric, een doorgewinterde dief die van de verkeerde persoon steelt en dat zwaar moet bekopen. Het verhaal schakelt tussen twee dimensies, waar onze aarde ook deel van uitmaakt. Dit alles maakt Driftwereld ook vertrouwd in al z’n waanzin.

Intussen reist Lucky Luke verder met de maker van het vrijheidsbeeld en vindt Leonardo de sekte uit. Gekker moet het in Eppo niet worden!

Isabel 18-10-2018

Eppo 19 • 2018

Eppo 19 • 2018

Omdat Stripfestival Breda er weer aankomt, en wij graag cadeautjes uitdelen, zit er bij elk exemplaar van Eppo nummer 19 een bon waarmee je gratis toegang krijgt tot het grootste stripevenement van Nederland. En als je wil weten wat daar allemaal gaat gebeuren: kijk op www.stripfestivalbreda.nl

Verder staat Eppo 19 in het teken van de strip De Kiekeboes. Gerben Valkema heeft namelijk ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van Merho, de tekenaar van deze hilarische strip, een kort verhaal voor zijn rekening genomen en dat was voor ons weer aanleiding om het verhaal van Gerben in één keer te publiceren.

En natuurlijk gaan we verder met de avonturen van Storm, Jeremiah, Isa Locus en Franka. Bij die laatste zijn we aangekomen bij een gedurfde overval op een geldtransport in de lucht. Spannend!

Isabel 20-09-2018

EPPO 17 • 2018

EPPO 17 • 2018

In deze Eppo is het weer genieten van een Open Dossier van Cor Morelli en lees je een lekker absurde aflevering van Floris van Dondermonde. Elsje geniet van een stranddagje, Storm en zijn vrienden ontdekken een mysterieus kerkhof en we naderen de finale van Roel Dijkstra. Verder openden Martin Lodewijk en Dick Matena de tentoonstelling Comics in Space in Noordwijk. Hiervan een kort verslag.

Al met al weer een heerlijk leesnummer!

Isabel 23-08-2018

EPPO 16 • 2018

EPPO 16 • 2018

We houden het vakantiegevoel nog even vast in Eppo 16. Peter de Wit laat Sigmund meereizen als vakantie-psychiater en Ouwe wordt aan het werk gezet op de camping. Ken Broeders vertelt over zijn boekenkast en Hanco Kolk blinkt uit met zijn schitterende ode aan Agent 327 in Dossier Horoscoop.

Geniet van dit en meer in Eppo 16.

Isabel 09-08-2018

EPPO 15 • 2018

EPPO 15 • 2018

Vorige week verscheen tijdens de hittegolf Eppo nummer 15. In deze Eppo zien we Hermann weer terug met een nieuw verhaal uit de langlopende serie Jeremiah met de toch wel bijzondere titel Shit, Verdomme! .

Ook De Rechter geniet van het zomerweer, maar dan op Curaçao. Niet eerder stond De Rechter van Jesse van Muylwijck in Eppo.

Samen met alle vaste rubrieken en strips weer een heerlijk zomernummer. Enjoy!

Isabel 30-07-2018

EPPO 14 • 2018

EPPO 14 • 2018

Deze week ligt Eppo 14 al weer in de schappen en bij de abonnees in de bus. Hiermee zijn we al over de helft van dit Eppo jaar.

Naast alle bekende strips en rubrieken kun je genieten van een lang verhaal van Elsje en van een pareltje in de reeks hommages aan Agent 327. Daan Jippes neemt deze keer een aflevering en de cover voor zijn rekening en dit alles is in één woord DAANZINNIG!!

Geniet!!

Isabel 12-07-2018

EPPO 13 • 2018

EPPO 13 • 2018

BREAKING NEWS! Eppo en Ouwe hebben een nieuwe tekenaar. Met ingang van nummer 13 neemt Pieter Hogenbirk het tekenpotlood over van René Uilenbroek die bijna vijf jaar lang de tweewekelijkse avonturen van de naamgever van ons blad voor zijn rekening nam. En Pieter pakt meteen uit met een grappige cover, dubbelinterview en zijn eerste Eppo strip.

Dat wordt veel Eppo pret!

Isabel 26-06-2018

EPPO 12 • 2018

EPPO 12 • 2018

Voor Eppo heeft Gerard Leever samen met Kees de Boer een geweldig verhaal van Agent 327 gemaakt waarin onze geheimagent van eigen bodem terrorisme bestrijdt en met een nagelschaartje een heuse bom te lijf gaat. Dossier Dark Web is nagelbijtend spannend en wil je niet missen! Dan nemen we afscheid van twee vervolgstrips die in Eppo 12 hun slotaflevering beleven. Zowel aan Jylland als aan Lonesome komt tijdelijk een eind, maar nieuwe verhalen zijn al in de maak. En dan is het genieten van alle vaste spelers zoals Elsje, Dirkjan, Esther Verkest, Eugène en Eppo en met die laatste gaat iets speciaals gebeuren, maar daarover later meer.

Isabel 14-06-2018

EPPO 11 • 2018

EPPO 11 • 2018

Wat hebben we lang op haar moeten wachten, maar nu ze weer terug is, lijkt het of ze niet is weggeweest. Dit gaat natuurlijk over Franka, waarvan haar nieuwe avontuur Operatie Roodmoord in Eppo 11 meteen van start gaat met een dubbele aflevering. En voor wie niet meer weet waar het vorige verhaal over ging, heeft Henk Kuijpers alles netjes op een rijtje gezet op een fraai geïllustreerde intro pagina. Smullen geblazen van deze topper.

Ondertussen werken we naar de slotafleveringen van Lonesome en Jylland toe. Het spant er echt om in dit nummer maar gelukkig dat Elsje, Imbattable, Dirkjan, Eugène, Leonardo, Game Over en Flippie voor de nodige humor zorgen. We nemen een kijkje in de boekenkast van Kees de Boer en Wout en Jos bespreken weer de Stripsterren van dit moment, waaronder de nieuwe avonturen van Yakari.

Er valt dus weer veel te beleven in dit nummer. Te koop in de (strip)boekhandel en op eppostripblad.nl.

Isabel 07-06-2018

EPPO 10 • 2018

EPPO 10 • 2018

Op de cover van Eppo 10 de aankondiging van het nieuwe avontuur van Isa Locus en Paul Stark van start. Fred de Heij was al langer van plan om een opvolger te schrijven op De kaart uit 2016, en dat is dus het spannende Safehaven geworden. Een recht toe - recht aan avontuur met achtervolgingen, shoots-outs en zoals Fred het treffend omschreef: “een gedoe van jewelste.”

Hierdoor gaan er in drie nummers achterelkaar drie nieuwe strips van start. In Eppo 9 was dat namelijk de nieuwe Storm Het gesticht van Krijss met nu Safehaven en in het volgende nummer beginnen we met Operatie Roofmoord, het nieuwe avontuur van Franka. Henk Kuijpers heeft ruim twee jaar aan het vervolg op Geheim 1948 gewerkt en het resultaat is een oogverblindend avontuur dat een intrigerend moment uit de Amerikaanse defensie geschiedenis belicht. Smullen voor alle liefhebbers van prachtig tekenwerk en een ingenieus verhaal.

Als je op zoek was naar het juiste instapmoment om abonnee te worden - dan is dat nu gekomen!

Isabel 17-05-2018

EPPO 9 2018

EPPO 9 2018

Storm is terug, en hoe! In kritieke toestand wordt onze held het ziekenhuis binnengereden en de artsen vrezen voor zijn leven. Hoe het zover had kunnen komen lees je in de eerste aflevering van Het gesticht van Krijss.

Eric Hercules en Pieter Hogenbirk leveren een buitengewoon actueel Agent 327 verhaal af, waarin deze keer twee politieke zwaargewichten de hoofdrolspelen. Benieuwd naar de stoute planen van Rutte en Poetin? Lees dan zeker de nieuwe Eppo - nu in de winkel en in de Eppo shop!

Isabel 08-05-2018

EPPO 8 2018

EPPO 8 2018

Volgende week viert Dick Matena zijn 75ste verjaardag en dat laat Eppo natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Zo’n 22 stripmakers feliciteren Dick met een getekende verjaardagswens, waarin de meester natuurlijk centraal staat.

In Eppo 8 nemen we tijdelijk afscheid van Sangre, maar het tweede verhaal hebben we inmiddels ingekocht. Er wordt al wel een tipje van de sluier opgelicht van wie de vrijgekomen plaats gaat invullen.

Er valt veel te lachen met Elsje, Dirkjan, Mann van de wereld, Eugène, De Ridder en van Oranje en ook Floris van Dondermonde komt weer langs.

We hebben een lang avontuur van Leonardo die de textielvezel van de toekomst heeft uitgevonden en in de varia lees je meer over het nieuwe project van Aimée de Jongh.

Kortom een zonnig nummer om op het strand, in de tuin of het park te lezen! De nieuwe Eppo ligt nu overal in de winkel en is ook te bestellen in de Eppo shop.

Isabel 19-04-2018

  January Jones