WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2018 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 15

EPPO 15

Mensen, wat hebben we weer een klapper van een editie voor jullie. Om te beginnen nemen we je mee terug naar het verleden van your friendly neighbourhood Agent 327 a.k.a. Hendrik IJzerbroot, die we tegen het lijf lopen als jonge student. In dit dossier getiteld Naschoolse activiteiten zien we verder niet alleen de geboorte van Boris Kloris, maar ontdekken we ook hoe Hendrik bij de geheime dienst terechtkomt.

Verder uiteraard de grande finale van Storm. Het ga je goed, ouwe dibbes. Helaas moet je nu weer even plaatsmaken voor een andere strip, maar we zien je snel weer!

Last, but zeker not least hebben we voor de hopeloze fans van Liberty Meadows nog één laatste kleinigheidje in petto: Oscar & Truman. Check het uit.

Wat die andere strip trouwens is, houd je nog even van ons te goed. Tot over twee weken!

Isabel 18-07-2017

EPPO 14

EPPO 14

Aaargh! Die barbaarse blik van Storm is wel even schrikken na al die 327-covers van de laatste tijd… Maar het is dan ook niet voor niets dat deze vervaarlijke spierbundel deze keer in de spotlights staat – het eind van het avontuur is immers in zicht. Wil de echte beul van Torkien opstaan?!

Voor de liefhebbers van crime hebben we deze editie weer een mysterieuze zaak van Cor Morelli voor je in petto, getiteld De kamer op het oosten. Geloof ons: zo’n eng potje Scrabble heb je nog nooit gespeeld! Verder zijn we zo’n beetje op de helft van het avontuur van January Jones en vorderen ook de verhalen van Ward en onze favoriete trollen gestaag.

Als klap op de vuurpijl deze keer drie unieke strips van de jonge finalisten van het NK striptekenen: Cool City, Vakantie en Jan-Freek! Geloof ons, deze kids gaan nog eens heel groot worden…

Isabel 04-07-2017

  Eppo Verzamelbox