WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 3

EPPO 3

Deze keer in Eppo hebben we een extra lang verhaal van DirkJan voor je in petto, getiteld De Grootmeester. Samen met Opa Bokma toont DirkJan zich van zijn archeologische kant, want nadat ze een mysterieuze brief ontvangen die hen tachtig jaar geleden is verstuurd, gaat het illustere duo op pad om de oorsprong achter een obscuur genootschap uit te pluizen. Nee, zo zag je DirkJan niet eerder.

Verder een dubbel eerbetoon aan die andere grootmeester, de onlangs overleden Jan Kruis. Eppo-hoofdredacteur Rob van Bavel schreef een emotionele editorial over zijn vriendschap met de tekenaar van onder meer Jan, Jans en de kinderen. Daarnaast maakten Eric Hercules en Gerben Valkema een speciale aflevering van Elsje, die Catootje, Jeroen én hun geestelijk vader Jan Kruis tegen het lijf loopt.

Voor de rest natuurlijk weer een wagonlading aan stripnieuws en mooie strips, dus maak je borst maar nat. Wacht dacht je van een fijne nieuwe aflevering van Storms nieuwe verhaal, De beul van Torkien? Of een interessant kijkje in de boekenkast van Frodo De Decker, de tekenaar van De Ridder? Of het vervolg van Undertaker, dat inmiddels behoorlijk smerig en spannend begint te worden? Kortom, genoeg om het weer even twee weken vol te houden tot onze volgende editie. See ya!

Isabel 31-01-2017

EPPO 2

EPPO 2

IJzerboot. Hendrik IJzerbroot, alias Agent 327. Jazeker, Neerlands beroemdste geheim agent is terug zoals je hem nog nooit hebt gezien! Hij siert deze editie niet alleen onze cover, maar is ook nog eens te zien in een dossier dat eens níet door geestelijk vader Martin Lodewijk is getekend, maar door Mars Gremmen. Dit is namelijk de aftrap van een geweldig nieuw project, waarbij tekenaars van bijzonder divers pluimage hun interpretatie van Agent 327 op papier zetten - te beginnen bij Mars dus. En we kunnen niet anders zeggen: het levert een interessant en dolkomisch avontuur op.

En verder, zeg je? Nou, wat dacht je van verse input van Elsje, Eugene, Game Over, Storm, 40 Hours, Hel, Van Oranje, Esther, Roel Dijkstra, Argus, Liberty Meadows, Ythaq, Undertaker, Sigmund, De Ridder, Guardian, Flippie Flink, DirkJan en natuurlijk Eppo? Kun je voorlopig wel even mee voort, hopen we. Tot de volgende keer!

Isabel 17-01-2017

EPPO 01

EPPO 01

Allereerst natuurlijk de beste wensen allemaal: dat 2017 maar een geweldig stripjaar mag worden! En om dat maar meteen goed in te luiden, starten we met een gloednieuw verhaal van Storm, getiteld De Beul van Torkien. Zoals je aan de waanzinnige coverart al kunt zien, heeft onze legendarische held een forse metamorfose ondergaan, waardoor we gerust kunnen spreken van Storm 2.0.

Verder de laatste aflevering van De Kaart, de tweede aflevering van onze nieuwe serie Ythaq, naderen we langzaam maar zeker de ontknoping van het verhaal van Guardian, komt het verhaal van Roel Dijkstra lekker op gang en toont de sadistische zielenknijper Sigmund zich weer eens van zijn (on)menselijkste kant.

Als kerst op de nieuwjaarstaart snuffelen we nog even in de boekenkast van Michiel Offerman, de tekenaar van de sciencefictionstrip Star Barz, dat geschreven wordt door onze eigen Ger Apeldoorn. Kortom, genoeg materiaal om 2017 met een gezonde dosis strips te beginnen. Tot over twee weken!

Isabel 10-01-2017

  Eppo Verzamelbox