WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 20

EPPO 20

Kijk, da’s nog eens een lekkere binnenkomer, die woeste roodharige schoonheid op de omslag van Eppo 20! Deze week hebben we namelijk de spannende finale van Roodhaars avonturen in De Ark van Noorach voor je in petto. Hoe loopt haar race tegen de klok af, en is ze op tijd om Prins Nerlin het leven te redden? Je leest het vanaf pagina 10!

Maar wacht eens even, er staat nóg een roodharige beauty op de cover, want ook Esther laat zich in deze editie weer eens van haar beste kant zien. Of nou ja, beste kant… Hoe dan ook, het is altijd weer genieten om mevrouw Verkest in actie te zien. Of niet soms?

Verder kun je deze week genieten van het tweede deel van Dick Matena’s beslommeringen met niemand minder dan schrijver Jan Wolkers, met wie Matena zeer goed bevriend was. Lees in Eppo 20 hoe een bezoek aan een kerk of zelfs een doodgewone wandeling over straat in het gezelschap van Wolkers zomaar uitmondt in een hilarische belevenis.

Maar uiteraard valt er nog genoeg aan andere strips te genieten: we noemen Elsje, Amorfati, Game over, Sigmund, Leonardo, Van Oranje, 40 Hours, De kaart, Liberty Meadows, Hel en ga zo maar even door. Je ziet, al met al genoeg redenen om de nieuwe Eppo met huid en haar te verslinden. Waar wacht je nog op?

Isabel 27-09-2016

EPPO 19

EPPO 19

De kleine, maar daarom niet minder brutale Elsje siert deze editie onze cover. De dagelijkse beslommeringen van deze eigenwijze kleuter zijn herkenbaar voor jong & oud en geven een verrassend inkijkje in het vroeg-volwassen hoofd van ons kroost. Best confronterend.

Minstens zo confronterend is de aflevering van Liberty Meadows deze keer, waarin Frank tijdens een onverwacht bezoekje van zijn ex-vriendin Jen zijn poot stijf houdt en haar verleidingen probeert te weerstaan. Probéért, ja…

Rechercheur Cor Morelli is terug met een nieuw dossier: Het Losse Contact. De alarmcentrale van de politie krijgt een geheimzinnig telefoontje dat onmiddellijk wordt afgebroken. Gelukkig wordt de beller achterhaald en blijkt er sprake van een ontvoering van een baby. Maar of die wordt opgelost, is nog maar de vraag.

De ontknoping van Roodhaars avonturen in De Ark van Noorach komt steeds dichterbij. In deze één na laatste aflevering gooit onze heldin alles op alles om zich met het medicijn voor Prins Nerlin in handen een weg door de kluwen ondoden te banen. Hoe dat afloopt? Lees het in Eppo 19!

Isabel 13-09-2016

EPPO 18

EPPO 18

The bad babe is back! Nou ja, zo slecht is ze nou ook weer niet, maar ze is in elk geval een kleine crimineel: zakkenrolster Hel. In haar nieuwe avontuur lijkt het erop dat ze haar leven wil beteren, want ze gaat op zoek naar een baantje. De Sibylle-codex heeft lang op zich laten wachten, maar in Eppo 18 gaat de nieuwe Hel toch echt van start.

Spannend ja, maar in 40 Hours wordt het ook spannend als Bert ter aarde stort. De hoge werkdruk zal hem toch niet te veel zijn geworden?

Spanning gaat naadloos over in spektakel bij een wilde achtervolging in De Vries. Dan gaat het er bij De kaart een stuk relaxter aan toe, want Isa krijgt een goedbetaald boottochtje aangeboden. Klinkt te mooi om waar te zijn en dan is het dat meestal ook.

Verder vertelt Dick Matena in Eppo 18 hoe zijn verstripping van de roman Kort Amerikaans van de grond kwam en we nemen een kijkje in De boekenkast van... Berck.

Isabel 07-09-2016

  Elsje