WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 17

EPPO 17

Onze mysterieuze heldin is terug, de heldin van wie we niet eens de naam weten. We noemen haar Guardian, maar wie ze echt is weet alleen haar schepper Robbert Damen. Hij vertelt over het hoe en waarom van al die geheimzinnigheid in een interview dat voorafgaat aan het eerste albumlange verhaal van de tovenares annex misdaadbestrijder. Eén ding wil hij wel verklappen: Guardian is een tijdgenoot van Jack the Ripper, alleen was hij toen nog een braaf jochie op een Londense kostschool. Robbert belooft in het nieuwe verhaal Ophelia nog wat tipjes van de sluier op te lichten.

Ook bij de familie Van Oranje lijkt het geheimzinnigheid troef, aangezien men in de ban is van x. Hoe dat zit kan dochter Alexia je vertellen.

Bij Floris is er eigenlijk geen sprake van een mysterie, als iedereen tenminste eens zijn hoofd erbij zou houden.

Onze Esther is wel een beetje mysterieus maar vooral heel apart. Toch heeft ze niet meer zoveel geheimen voor ons, behalve juist dat geheim waar we allemaal zo benieuwd naar zijn: hoe zien haar borsten er helemaal uit? Ze doet een dappere poging dat te onthullen. Het is dus niet geheimzinnigheid troef in Eppo 17, want er worden nog meer zaken onthuld. Zo kunnen we van Golias en Sting de ontknoping lezen.

Veel plezier!

Isabel 17-08-2016

EPPO 16

EPPO 16

We zitten midden in de zomer, dus geen wonder dat Eppo 16 een tikkeltje pikant is, met her en der taferelen van zonnende schoonheden. Van Liberty meadows zijn we dat wel gewend, Jensen hebben we ook wel eens eerder in bikini gezien, maar je kijkt er net als Eppo toch even van op als zijn buurvrouw topless gaat, om over Elsjes moeder maar te zwijgen, want die heeft zich tot het nudisme bekeerd.

Afijn, zo hebben we in elk geval wat om naar te kijken, want ook Roodhaar laat zich als altijd niet onbetuigd. Opvallend genoeg houdt onze diva van de sexy outfits, Esther, het ditmaal juist redelijk kuis. Wellicht komt dat doordat ze gezelschap heeft gekregen van De Ridder, de koene held van de gelijknamige nieuwe strip van Frodo De Decker. Een geharnaste kerel, met alle voor- en nadelen van dien.

Een kwarteeuw geleden toonde Charles Guthrie zich ook een galante ridder toen hij vanuit zijn vaderland de VS zijn penvriendin in Nederland opzocht en nooit meer bij haar wegging.

Je leest het in De boekenkast van... Eppo 16, veel plezier!

Isabel 03-08-2016

  Elsje