WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 15

EPPO 15

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Don Lawrence Collection, de uitgeverij van Eppo, heeft collega-uitgeverij L overgenomen. Dat vieren we met een winactie in Eppo 15, waarbij vijf strippakketten te verdelen zijn.

Maar er is meer reden om verheugd te zijn, want in Eppo 15 start een nieuwe strip van Fred de Heij, de tekenaar van Haas. Ditmaal heeft hij behalve de tekenpen ook de schrijfpen opgepakt. In een interview doet Fred uit de doeken welke bijzondere inspiratiebron hij voor zijn thriller De kaart had.

Met spijt in het hart zwaaien we ook een strip uit: in Eppo 15 lees je de laatste aflevering van Max Miller - Schaduwspel. Over de ontknoping zullen we hier niets onthullen, maar we kunnen je wel vertellen dat het een spectaculair slotakkoord is.

Tot slot: striptalenten van 9 tot 17 jaar, opgelet! In Eppo 15 lees je hoe je mee kunt doen aan het Nederlands Kampioenschap Striptekenen. Veel plezier!

Isabel 21-07-2016

EPPO 14

EPPO 14

Groot nieuws in Eppo 14: de opvolger van Mars Gremmen is bekend. Voortaan gaat niemand minder dan Kenny Rubenis onze brievenpagina opsieren. Inderdaad: je brieven lopen weer het risico op de korrel genomen te worden! Daar staat dan wel een fraai strippakket tegenover, zoals je bij gemarst gewend was. Hoe de cartoon van Kenny gaat heten? Rubenesk.

Maar er is meer nieuws: eindelijk maakt de langverwachte nieuwe strip van Mark van Herpen zijn debuut, de superheldenparodie Sting. Mark heeft het ritme van de paarpaginaverhalen van Hotel Nevelzicht verlaten en schotelt ons meteen een verhaal van zestien pagina’s voor. Nee hoor, niet in één keer, maar verdeeld over vier Eppo’s.

Niet nieuw maar wel terug van weggeweest is Amorfati, waarvoor ook Ben Westervoorde verhalen getekend heeft. In Eppo 14 geeft hij je vier tips uit zijn boekenkast. Veel plezier!

Aninka 07-07-2016

  Elsje