WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 13

EPPO 13

Eppo 13 bevat een grote belofte: eindelijk zomer! Dankzij een zomerse cover van Liberty Meadows gaat het zonnetje nu geheid schijnen. En anders zorgt Eppo voor een stralende glimlach, want twee oude bekenden zijn terug van even weggeweest.

Floris van Dondermonde steekt ditmaal de draak met een slechtziende draak, die moeite heeft om de titelheld en vrouwe Hadewych uit elkaar te houden.

Eveneens van een paar eeuwen terug maar zijn tijd ver vooruit is Leonardo. Hij spot met de zwaartekracht en zijn leerling ondervindt dat daar niet mee valt te spotten.

XIII spot als altijd met dubieuze figuren in een zinderend slotspel dat de ontknoping vormt van De erfenis van Jason MacLane.

Eppo 13, veel plezier!

Isabel 22-06-2016

EPPO 12

EPPO 12

Het grote nieuws van Eppo 12 is dat de majesteit uit de kleren gaat en zijn eega ook. Van Oranje toont dat leden van het koninklijk huis ook maar gewoon mensen zijn. Dat geldt net zo goed voor moordenaars: er hoeft maar dít te gebeuren of een weldenkende accountant verandert in een dodelijke machine, zoals te zien is in een nieuw open dossier van Cor Morelli.

Vrolijker nieuws treffen we aan bij Roodhaar, waar een wonderlijke bevalling plaatsvindt. Alleen jammer dat prins Nerlin weer eens iets doms doet. Datzelfde vindt Elsje van haar moeder: waarom zou je afvallen als je ook aan kunt komen?

Ondertussen kampt Eppo met een heel andere vraag: waarom zou je vermeende dievegges niet mogen stalken?

Eppo 12, veel plezier!

Isabel 08-06-2016

  January Jones