WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 11

EPPO 11

John de Vries is terug met zijn laatste avontuur en het gaat er weer ruig aan toe, getuige zijn blauwe oog op de cover van Eppo 11. Hij is dan ook in de bak beland. Nemen we straks afscheid van hem terwijl hij nog zit te brommen of kan hij met opgeheven hoofd de gevangenis verlaten? Wie weet zit er wel een spectaculaire ontsnapping in.

In deze Eppo nemen we ook afscheid van January Jones, al is dat een voorlopig afscheid. Haar avontuur in China loopt namelijk af. Inderdaad met een spectaculaire ontsnapping, zoals het een aviatrice betaamt door de lucht.

En hoe loopt het af met Elsje, die moederziel alleen de verzengende hitte van de woestijn moet trotseren? Je leest het allemaal in Eppo 11, veel plezier!

Isabel 25-05-2016

EPPO 10

EPPO 10

In Eppo 10 start het derde verhaal van Roodhaar, De ark van Noorach, en het start met een koude douche. Nee, niet voor de lezer, maar voor de heldin, die zichzelf opfrist onder een waterval. Schitterend in beeld gebracht door Romano Molenaar. Maar je zult altijd zien dat er minkukels en monsters opduiken om de lieve vrede te verstoren.

Ook onze andere roodharige heldin Esther geeft zich bloot, maar bij haar hebben we censuur toegepast. Zo niet bij 40 Hours, waar de ambtelijke sleur wordt doorbroken door een onverwacht avontuurtje, en ook ouwe vindt in Eppo een ouwe liefde terug.

Dick Matena kreeg in 2003 de Bronzen Adhemar, maar de bijbehorende geldprijs van 12.500 euro kreeg hij lang, heel lang niet. Hij doet het hele verhaal uit de doeken in Eppo 10.

Isabel 11-05-2016

  Douwe Dabbert