WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 9

EPPO 9

Old Pa Anderson eindigt zoals het begon: in tranen. De tragedie waarbij Andersons kleindochter is vermoord en hij een meedogenloze wraakoefening houdt, draait uit op nog meer tragedie. Lees de spannende ontknoping in Eppo 9.

In Star Barz vindt een nóg grotere tragedie plaats, al heeft onze intergalactische koffiehandelaar daar zelf geen last van. Gejuich klinkt in in Max Miller, omdat de biatlonwedstrijd van start gaat. Maar vanwaar die vormcrisis bij de Nederlandse equipe? En wat is de koe van plan met zijn gevangenen Ralph en Leslie in Liberty Meadows? Niet veel goeds, net zo min als de Japanners in January Jones. Zij heeft dan ook geen trek om zich voor het karretje van de keizer te laten spannen.

De primeur van Eppo 9: in 40 Hours mag Mark eindelijk de lippen van Jensen beroeren. O, en ook niet onbelangrijk: de majesteit gaat op staatsbezoek in Van Oranje.

Isabel 29-04-2016

EPPO 8

EPPO 8

Floris van Dondermonde is terug en Umberto Eco is niet dood: dat is het goede nieuws van Eppo 8. In een persiflage op De naam van de roos begeeft onze middeleeuwse held zich naar het klooster, waar de monniken ten prooi vallen aan eenzelfde lot als in Eco’s roman. Mooi maar vooral hilarisch eerbetoon aan de Italiaanse schrijver die in februari overleed.

Gilbert Declercq, die voor de oude Eppo de pilotenstrip Rud Hart tekende, vertelt in De boekenkast van... welke vier strips de favorieten uit zijn jeugd zijn, terwijl Martin Lodewijk in Varia vertelt over zijn allereerste stripreeks: Ruimtevaart.

In Varia lees je bovendien over de cameo van Romano Molenaar in Suske en Wiske en of Paul Teng al dan niet de volgende Tristan gaat tekenen.

Ondertussen loopt de spanning verder op in onze vervolgverhalen en slaat de meligheid verder toe in onze humorstrips. Kortom: Eppo 8, veel plezier!

Isabel 13-04-2016

  Argus