WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 26

EPPO 26

Slik, de laatste Eppo van het jaar alweer… maar wát voor Eppo! Om te beginnen trakteren we je op een gloednieuwe strip: Ythaq. Hoewel die naam niet bij veel lezers meteen een belletje zal doen rinkelen, is Ythaq bij de diehard stripliefhebbers een klinkende naam. In het verhaal getiteld Een juweel van een brein maken we kennis met de drie helden van Ythaq, die zijn neergestort op de planeet Kluit. Check het snel!

Bovendien hebben we de uitslag van de jaarlijkse enquête voor je in petto. Geheel volgens traditie hebben jullie, onze waarde lezers, weer eens flink gehakt gemaakt van de noeste arbeid van onze tekenaars. Ach, we zijn het inmiddels wel een beetje gewend. Niettemin zijn het interessante resultaten.

Verder verse afleveringen van Undertaker, Roel Dijkstra, Hel en Guardian, een zinnenprikkelende pagina van Esther Verkest, avonturen van Elsje, Eugène, Game Over, Sigmund, Leonardo, De Ridder, Argus, Liberty Meadows, 40 Hours, Van Oranje, Flippie Flink, DirkJan en natuurlijk het naderende einde van De Kaart. Nou, daar houd je het wel mee uit tot 2017!

Isabel 20-12-2016

KERSTSPECIAL

KERSTSPECIAL

Ho ho ho! De ene grijze kindervriend heeft zijn hielen nog niet gelicht, of de andere dient zich alweer aan met deze speciale kersteditie van Eppo. Zoals je van ons gewend bent, trakteren we je ook dit jaar weer op een hele riedel hartverwarmende kerstspecials en laten bijna al je favoriete helden zien dat dit het seizoen is om jolly te zijn!

Om te beginnen hebben we een prachtig kort avontuur van January Jones voor je in petto. In Een Krampus Kerstnacht reist onze stoere vliegenierster af naar New York om een gezellige Kerstavond af te sluiten met een tamelijk bizarre ontmoeting met… Ja, met wat eigenlijk?

Ook Amorfati en Van Oranje ademen deze editie een en al Kerstmis, al doen beide strips dat uiteraard op geheel eigen wijze. Net als de sexy Esther Verkest, die voor de gelegenheid een speciaal cadeau krijgt, maar of ze daar nu zo blij mee is? Verder storten Starbarz, Dirkjan, Eugene, De Ridder, Floris, Dik Dieet, Elsje, Sigmund, 40 Hours en natuurlijk Eppo zelf zich vol overgave in de wondere wereld van kerst!

Overigens kun je ook nog gewoon genieten van de reguliere lopende avonturen van Hel, De Vries, Undertaker, Roel Dijkstra, Guardian en De Kaart. En dan het liefst bij het warme licht van de kerstboom, maar dat begrijp je. Fijne feestdagen allemaal!

Downloadlinks A Christmas Carol:
De oerversie De versie van Flessel De versie van StatonDe versie van CollinsDe versie van Levine

Isabel 02-12-2016

  Argus