WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 24

EPPO 24

Ja hoor, we hebben een heuse primeur deze editie! Je kunt je namelijk tegoed doen aan de extra lange eerste aflevering van Undertaker , een heerlijk rauwe western in de stijl van Blueberry . Het tekenwerk is van Ralph Meyer, die je misschien kent van zijn vertolking van XIII en de Vikingstrip Asgard . De komende tijd kun je volop genieten van de heldhaftige Undertaker in het verhaal De Reus van Sutter Camp .

Daarna trappen we af met een verse aflevering van… Hé, wacht eens even. Is het een vogel? Is het een vliegtuig…? Nee, het is SuperElsje! Onze grote kleine vriendin heeft zich voor de gelegenheid in een rood-blauw spandex pakje gehesen en merkt dat met grote kracht ook grote verantwoordelijkheid komt.

Veelvraat Dik Dieet laat zich ook van zijn beste kant zien in het verhaal genaamd De Driftdunnerd . Gewapend met een XXL-emmer kipkluifjes zetelt hij zich naast een opvallend tengere dame op een bankje in het park. Wat volgt, is een schranspartij zoals je die alleen van Dik kent. En dat neemt niet iedereen hem in dank af.

Verder nemen we een kijkje in de boekenkast van scenarist Yves Sente, bekend van zijn verhalen voor onder meer Blake & Mortimer , Thorgal en XIII . Daarnaast zien we hoe de zaken verlopen in Hel, wordt de situatie steeds neteliger voor Roel Dijkstra, loopt de boel uit de klauw in De Kaart en naderen we de slotfase van De Vries . Dat belooft wat voor het Kerstnummer de volgende keer!

Isabel 22-11-2016

EPPO ENQUÊTE 2016

EPPO ENQUÊTE 2016

We horen graag wat je van Eppo vindt. Doe daarom mee aan de Enquête en klik op deze link.

Dit jaar hebben veel nieuwe reeksen het licht gezien, maar ook de oudgedienden hebben flink uitgepakt. Op humor gebied waren StarBarz, Dik Dieet, Van Oranje, De ridder en Sting nieuwe sterren aan het firmament, en wat vind je van de terugkeer van Hel, Max Miller, De Vries, Roel Dijkstra en de one-shots van Fred de Heij en Hermann?

Daarnaast vragen we je mening over onze vaste rubrieken maar je kunt ook je opmerkingen en tips kwijt, die zeer door ons gewaardeerd worden.

Tot 16 november heb je de tijd om je stem te laten horen. Als dank maak je kans op een van de vijf strippakketten ter waarde van € 50,00.

Isabel 08-11-2016

EPPO 22

EPPO 22

Ja hoor, alwéér zo’n oogverblindende schoonheid op de cover. Deze keer is het de blonde bombshell Jen van Liberty Meadows. Jen speelt een gemeen spelletje met Frank en zint nog altijd op zoete wraak. Je zou bijna medelijden met hem krijgen…

Verder een mysterieuze zaak voor onze speurneus Cor Morelli, die ons mee terugneemt naar het jaar 1982, toen hij als jonge diender stageliep in Londen. Lees er alles over in het extra lange dossier De Ballenjongen van God. Ook kijken we terug op een zeer geslaagde tijd op het Stripfestival Breda en nemen we een kijkje in de boekenkast van Roelof Wijtsma, de nieuwe tekenaar van Roel Dijkstra. Uiteraard hebben we ook weer de broodnodige strips voor je in petto, waaronder Guardian, Floris, 40 Hours, De Vries, Esther en vele andere. Kom op, waar wacht je nog op?

Isabel 01-11-2016

  Storm