WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 21

EPPO 21

De verloren zoon. De comeback kid. De legende. We hebben het over niemand minder dan Roel Dijkstra, die deze editie zijn langverwachte terugkeer maakt in Nederland Stripland én Voetballand! Scenarist Willem Ritstier en tekenaar Roelof Wijtsma blazen de blonde godenzoon op sloffen nieuw leven in en trappen af met het verhaal Thuisfront. We belanden midden in een wedstrijd tussen Roels team FC Leidrecht tegen O.B.V.V. en staan midden in de actie. Dat belooft wat!

Daarnaast twee pagina’s over alles dat je op het Stripfestival Breda kunt beleven. Diverse stands van jouw favoriete uitgeverijen, nieuwe en speciale albumreleases, meet & greets met tekenaars en scenaristen, de nu al befaamde stripquiz, you name it – er is voor ieder wat wils. En o ja, speciaal voor jullie hebben we een verrassing: Eppo-lezers mogen namelijk gratis naar binnen.

Ook duiken we nog even in de boekenkast van Iouri Jigounov, die we kennen als de tekenaar van XIII. Verder kun je je natuurlijk tegoed doen aan wederom een vrachtwagenlading aan verse strips. Wat dacht je van een stel nieuwe avonturen van Elsje, Starbarz, Game Over, Sigmund, 40 Hours, De Kaart, Guardian, Hel, Esther, De Vries en DirkJan?

Ze hebben zich allemaal weer flink uit lopen sloven, dus ren naar de winkel of brievenbus en léés dat spul!

Isabel 12-10-2016

  Storm