WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2016 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2017 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
EPPO 26

EPPO 26

Slik, de laatste Eppo van het jaar alweer… maar wát voor Eppo! Om te beginnen trakteren we je op een gloednieuwe strip: Ythaq. Hoewel die naam niet bij veel lezers meteen een belletje zal doen rinkelen, is Ythaq bij de diehard stripliefhebbers een klinkende naam. In het verhaal getiteld Een juweel van een brein maken we kennis met de drie helden van Ythaq, die zijn neergestort op de planeet Kluit. Check het snel!

Bovendien hebben we de uitslag van de jaarlijkse enquête voor je in petto. Geheel volgens traditie hebben jullie, onze waarde lezers, weer eens flink gehakt gemaakt van de noeste arbeid van onze tekenaars. Ach, we zijn het inmiddels wel een beetje gewend. Niettemin zijn het interessante resultaten.

Verder verse afleveringen van Undertaker, Roel Dijkstra, Hel en Guardian, een zinnenprikkelende pagina van Esther Verkest, avonturen van Elsje, Eugène, Game Over, Sigmund, Leonardo, De Ridder, Argus, Liberty Meadows, 40 Hours, Van Oranje, Flippie Flink, DirkJan en natuurlijk het naderende einde van De Kaart. Nou, daar houd je het wel mee uit tot 2017!

Isabel 20-12-2016

KERSTSPECIAL

KERSTSPECIAL

Ho ho ho! De ene grijze kindervriend heeft zijn hielen nog niet gelicht, of de andere dient zich alweer aan met deze speciale kersteditie van Eppo. Zoals je van ons gewend bent, trakteren we je ook dit jaar weer op een hele riedel hartverwarmende kerstspecials en laten bijna al je favoriete helden zien dat dit het seizoen is om jolly te zijn!

Om te beginnen hebben we een prachtig kort avontuur van January Jones voor je in petto. In Een Krampus Kerstnacht reist onze stoere vliegenierster af naar New York om een gezellige Kerstavond af te sluiten met een tamelijk bizarre ontmoeting met… Ja, met wat eigenlijk?

Ook Amorfati en Van Oranje ademen deze editie een en al Kerstmis, al doen beide strips dat uiteraard op geheel eigen wijze. Net als de sexy Esther Verkest, die voor de gelegenheid een speciaal cadeau krijgt, maar of ze daar nu zo blij mee is? Verder storten Starbarz, Dirkjan, Eugene, De Ridder, Floris, Dik Dieet, Elsje, Sigmund, 40 Hours en natuurlijk Eppo zelf zich vol overgave in de wondere wereld van kerst!

Overigens kun je ook nog gewoon genieten van de reguliere lopende avonturen van Hel, De Vries, Undertaker, Roel Dijkstra, Guardian en De Kaart. En dan het liefst bij het warme licht van de kerstboom, maar dat begrijp je. Fijne feestdagen allemaal!

Downloadlinks A Christmas Carol:
De oerversie De versie van Flessel De versie van StatonDe versie van CollinsDe versie van Levine

Isabel 02-12-2016

EPPO 24

EPPO 24

Ja hoor, we hebben een heuse primeur deze editie! Je kunt je namelijk tegoed doen aan de extra lange eerste aflevering van Undertaker , een heerlijk rauwe western in de stijl van Blueberry . Het tekenwerk is van Ralph Meyer, die je misschien kent van zijn vertolking van XIII en de Vikingstrip Asgard . De komende tijd kun je volop genieten van de heldhaftige Undertaker in het verhaal De Reus van Sutter Camp .

Daarna trappen we af met een verse aflevering van… Hé, wacht eens even. Is het een vogel? Is het een vliegtuig…? Nee, het is SuperElsje! Onze grote kleine vriendin heeft zich voor de gelegenheid in een rood-blauw spandex pakje gehesen en merkt dat met grote kracht ook grote verantwoordelijkheid komt.

Veelvraat Dik Dieet laat zich ook van zijn beste kant zien in het verhaal genaamd De Driftdunnerd . Gewapend met een XXL-emmer kipkluifjes zetelt hij zich naast een opvallend tengere dame op een bankje in het park. Wat volgt, is een schranspartij zoals je die alleen van Dik kent. En dat neemt niet iedereen hem in dank af.

Verder nemen we een kijkje in de boekenkast van scenarist Yves Sente, bekend van zijn verhalen voor onder meer Blake & Mortimer , Thorgal en XIII . Daarnaast zien we hoe de zaken verlopen in Hel, wordt de situatie steeds neteliger voor Roel Dijkstra, loopt de boel uit de klauw in De Kaart en naderen we de slotfase van De Vries . Dat belooft wat voor het Kerstnummer de volgende keer!

Isabel 22-11-2016

EPPO ENQUÊTE 2016

EPPO ENQUÊTE 2016

We horen graag wat je van Eppo vindt. Doe daarom mee aan de Enquête en klik op deze link.

Dit jaar hebben veel nieuwe reeksen het licht gezien, maar ook de oudgedienden hebben flink uitgepakt. Op humor gebied waren StarBarz, Dik Dieet, Van Oranje, De ridder en Sting nieuwe sterren aan het firmament, en wat vind je van de terugkeer van Hel, Max Miller, De Vries, Roel Dijkstra en de one-shots van Fred de Heij en Hermann?

Daarnaast vragen we je mening over onze vaste rubrieken maar je kunt ook je opmerkingen en tips kwijt, die zeer door ons gewaardeerd worden.

Tot 16 november heb je de tijd om je stem te laten horen. Als dank maak je kans op een van de vijf strippakketten ter waarde van € 50,00.

Isabel 08-11-2016

EPPO 22

EPPO 22

Ja hoor, alwéér zo’n oogverblindende schoonheid op de cover. Deze keer is het de blonde bombshell Jen van Liberty Meadows. Jen speelt een gemeen spelletje met Frank en zint nog altijd op zoete wraak. Je zou bijna medelijden met hem krijgen…

Verder een mysterieuze zaak voor onze speurneus Cor Morelli, die ons mee terugneemt naar het jaar 1982, toen hij als jonge diender stageliep in Londen. Lees er alles over in het extra lange dossier De Ballenjongen van God. Ook kijken we terug op een zeer geslaagde tijd op het Stripfestival Breda en nemen we een kijkje in de boekenkast van Roelof Wijtsma, de nieuwe tekenaar van Roel Dijkstra. Uiteraard hebben we ook weer de broodnodige strips voor je in petto, waaronder Guardian, Floris, 40 Hours, De Vries, Esther en vele andere. Kom op, waar wacht je nog op?

Isabel 01-11-2016

EPPO 21

EPPO 21

De verloren zoon. De comeback kid. De legende. We hebben het over niemand minder dan Roel Dijkstra, die deze editie zijn langverwachte terugkeer maakt in Nederland Stripland én Voetballand! Scenarist Willem Ritstier en tekenaar Roelof Wijtsma blazen de blonde godenzoon op sloffen nieuw leven in en trappen af met het verhaal Thuisfront. We belanden midden in een wedstrijd tussen Roels team FC Leidrecht tegen O.B.V.V. en staan midden in de actie. Dat belooft wat!

Daarnaast twee pagina’s over alles dat je op het Stripfestival Breda kunt beleven. Diverse stands van jouw favoriete uitgeverijen, nieuwe en speciale albumreleases, meet & greets met tekenaars en scenaristen, de nu al befaamde stripquiz, you name it – er is voor ieder wat wils. En o ja, speciaal voor jullie hebben we een verrassing: Eppo-lezers mogen namelijk gratis naar binnen.

Ook duiken we nog even in de boekenkast van Iouri Jigounov, die we kennen als de tekenaar van XIII. Verder kun je je natuurlijk tegoed doen aan wederom een vrachtwagenlading aan verse strips. Wat dacht je van een stel nieuwe avonturen van Elsje, Starbarz, Game Over, Sigmund, 40 Hours, De Kaart, Guardian, Hel, Esther, De Vries en DirkJan?

Ze hebben zich allemaal weer flink uit lopen sloven, dus ren naar de winkel of brievenbus en léés dat spul!

Isabel 12-10-2016

EPPO 20

EPPO 20

Kijk, da’s nog eens een lekkere binnenkomer, die woeste roodharige schoonheid op de omslag van Eppo 20! Deze week hebben we namelijk de spannende finale van Roodhaars avonturen in De Ark van Noorach voor je in petto. Hoe loopt haar race tegen de klok af, en is ze op tijd om Prins Nerlin het leven te redden? Je leest het vanaf pagina 10!

Maar wacht eens even, er staat nóg een roodharige beauty op de cover, want ook Esther laat zich in deze editie weer eens van haar beste kant zien. Of nou ja, beste kant… Hoe dan ook, het is altijd weer genieten om mevrouw Verkest in actie te zien. Of niet soms?

Verder kun je deze week genieten van het tweede deel van Dick Matena’s beslommeringen met niemand minder dan schrijver Jan Wolkers, met wie Matena zeer goed bevriend was. Lees in Eppo 20 hoe een bezoek aan een kerk of zelfs een doodgewone wandeling over straat in het gezelschap van Wolkers zomaar uitmondt in een hilarische belevenis.

Maar uiteraard valt er nog genoeg aan andere strips te genieten: we noemen Elsje, Amorfati, Game over, Sigmund, Leonardo, Van Oranje, 40 Hours, De kaart, Liberty Meadows, Hel en ga zo maar even door. Je ziet, al met al genoeg redenen om de nieuwe Eppo met huid en haar te verslinden. Waar wacht je nog op?

Isabel 27-09-2016

  Storm