WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Golias

Golias

Toen een aantal jaren geleden de spin-off reeks De Werelden van Thorgal werd gestart, vroeg Uitgeverij Le Lombard aan een aantal schrijf- en tekenteams om met voorstellen te komen. Thorgal bedenker Jean Van Hamme zelf mocht zeggen welke ideeën hem het meest aanspraken, maar dat wilde niet zeggen dat de ongebruikte voorstellen op de plank bleven liggen.

Xavier Dorison werkte zijn idee uit tot het tweeluik Asgard met tekenaar Ralph Meyer en Jean Dufaux bouwde 'zijn' Thorgal om tot een viking voor Saga Valta.

Ook Golias begon zijn leven als Thorgal wannabe. Serge Le Tendre verving de winden van het ijzige noorden door de warmere Middellandse Zee voor een compleet nieuwe reeks in de Griekse oudheid, maar hield gelukkig wel Jérôme Lereculey als tekenaar. Het enige wat overbleef, is dat de hoofdpersoon ongelooflijk goed is met pijl en boog... net als Thorgal.

Thijmen 31-01-2013

Eigen reeks voor Roodhaar

Eigen reeks voor Roodhaar

Het zat er al langer aan te komen, maar nu is het officieel: Roodhaar krijgt haar eigen reeks!

De serie zal een prequel zijn van de reeks Storm, want Roodhaars avonturen gaan zich afspelen in de Diepe Wereld voordat Roodhaar Storm ontmoette.
De Diepe Wereld is een plaats waar nog veel over te vertellen valt, want ook al werd er een tipje van de sluier opgelicht in het gelijknamige verhaal van Storm, nog lang niet alles is bekend over deze mysterieuze wereld.

Stormtekenaar Romano Molenaar neemt ook het tekenwerk voor deze serie voor zijn rekening en de Fransman Julien Hugonnard-Bert zal de inkleuring verzorgen. Wie de avonturen van Roodhaar zal gaan schrijven maken we binnenkort bekend.

Thijmen 02-01-2013

  January Jones