WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Eppo voor KiKa Update

Eppo voor KiKa Update

De cameo veiling is gisteravond afgelopen en we kunnen spreken van een enorm succes. Er is heel veel geld opgehaald voor KiKa en dat is iets om heel erg trots op te zijn.

Onze tekenaars gaan nu hard aan de slag met de foto's die kopers toesturen en vanaf 13 november kunnen abonnees het eindresultaat bekijken. Enkele dagen later ligt het 100ste nummer van Eppo in de winkel.

Isabel 24-09-2012

Eppo voor KiKa

Eppo voor KiKa

De stripmakers van Eppo maken zich klaar om van nummer 23, dat in november verschijnt, iets speciaals te maken. Het is namelijk ons 100ste nummer (wie had dat 4 jaar geleden durven dromen?) en een speciaal nummer vraagt natuurlijk om een speciale actie!

Daarom bieden we onze lezers de mogelijkheid om een cameo optreden te bemachtigen in de strips in Eppo. Van 21 tot en met 27 september kun je via de veiling van Catawiki bieden op een gastoptreden in je favoriete strip. Dat kan al vanaf 1 euro. De veiling duurt één week en geldt voor vrijwel alle lopende strips in Eppo.
De hoogste bieder voorziet ons daarna van een recente foto en de desbetreffende tekenaar gaat daarmee aan de slag.

Het geld dat met de veiling wordt verzameld, doneren wij aan de Stichting Kinderen Kankervrij, bij de meeste mensen beter bekend als KiKa. Als je niet wilt bieden op een rol, dan kun je KiKa ook direct steunen via de speciale knop op de veilingsite. Ook doneren wij 10 euro van elk Eppo-abonnement dat wordt afgesloten in de veilingweek.

KiKa helpt kinderen die kanker hebben door geld te werven voor onderzoek en diverse kinderkankercentra. Het is een stichting die wordt gesteund door veel bekende Nederlanders, waaronder Marian Mudder, John Jones, Irene Moors, André van Duin en Mart Smeets. Eppo sluit zich hier graag bij aan!

Bied hier op jouw favoriete strip

Thijmen 20-09-2012

September is Stormmaand

September is Stormmaand

Het kan je niet ontgaan zijn, deel 27 van Storm verschijnt deze maand. Natuurlijk kun je gewoon naar de winkel gaan om het album daar te kopen, maar ook via deze website is het mogelijk om De Wisselwachters aan te schaffen. Dan hoef je de deur niet uit en wordt de nieuwe Storm gewoon thuisbezorgd.

En dat is nog niet alles, op diverse websites is er van alles te doen rond Storm. Zo kun je bijvoorbeeld via www.stripweb.be pakketten winnen van alle albums van Jorg en Romano en staat er een interview in Veronica Magazine.

Like ons op Facebook en je hoeft niets te missen van al het nieuws over onze strips.

Thijmen 04-09-2012

  Douwe Dabbert