WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Eppo geeft een Porsche weg

Eppo geeft een Porsche weg

Striptekenaar Carry Brugman overhandigde vorige week de sleutels van een Porsche Boxster aan de winnaar van de Partners wedstrijd die Stripblad Eppo had uitgeschreven.

De winnaar Kees Huijer uit Haarlem mocht een dag met de Porsche Boxster op stap die beschikbaar was gesteld door autoverhuur Döll uit Veghel.

Na een middag van touren en sightseeing parkeerde hij hem weer bij de Eppo redactie om daarna met het openbaar vervoer huiswaarts te keren.

rvb 28-08-2012

Dick Matena terug als schrijver van Storm

Dick Matena terug als schrijver van Storm

Voor de lezers van goede strips is Dick Matena al lang geen onbekende meer, maar ook de fans van Storm weten wat ze aan hem hebben. Dick schreef in het verleden al vier verhalen; Het volk van de woestijn, De Groene Hel, De strijd om de Aarde en Het geheim van de Nitronstralen.

In 1996 ging Dick opnieuw aan de slag met Storm, maar nu als tekenaar. Hij deed dit onder het pseudoniem John Kelly en het scenario kwam van Martin Lodewijk. De serie ging De Kronieken van de Tussentijd heten, maar helaas is het tot op heden gebleven bij drie delen.

Gelukkig is Dick Matena nu terug, wederom als schrijver waarmee hij het stokje overneemt van Jorg de Vos die de scenario's van de twee laatste albums schreef. Eén van die verhalen is het in september te verschijnen De Wisselwachters.

Zoals het er nu uitziet zal het vijfde Storm-avontuur van de hand van Dick van start gaan in Eppo over vier nummers. De titel is De Race van Opaal en zal deel 28 zijn in de gewone reeks. Het is tevens het eerste verhaal dat hij schrijft dat zich afspeelt in het universum van Pandarve. Samen met Romano Molenaar en Jorg de Vos staat er een ijzersterk team klaar voor Storm en dat is nodig, want er staat nog meer te gebeuren.

Thijmen 22-08-2012

Wordt jij de nieuwe Storm?

Wordt jij de nieuwe Storm?

Eppo is op zoek naar de echte Storm!

Wat we zoeken is enige gelijkenis zodat je op het Stripfestival in Breda ons prachtige stripblad kunt promoten. Als levende ambassadeurs van deze strip loop je samen met Roodhaar rond en kunnen bezoekers met jullie op de foto. Reken op hordes vrouwen die hun droomman in jou gevonden hebben en hun man in goede handen bij Roodhaar achterlaten.

Meld je snel aan via t.jansen@donlawrence.nl en het liefste ontvangen we een foto van jou als Storm. Wanneer bekend is geworden wie als Storm aan de slag mag, maken we dat direct bekend.

Thijmen 14-08-2012

Een week van 40 Hours

Een week van 40 Hours

September wordt een maand waarin we weer een heleboel nieuwe albums uitbrengen. Tot nog toe heb je al een voorproefje kunnen zien van album 27 van Storm en de cover van de herdruk van het eerste avontuur van January Jones.

Natuurlijk wil iedereen die strips hebben, maar voor de lezer die ook van goede humor houdt, is er nu 40 Hours, een gloednieuwe reeks die geschreven is door Eric Hercules en getekend door Dick Heins. Voor het album is gekozen voor de beste en leukste grappen.

Vanaf september verkrijgbaar.

Thijmen 07-08-2012

Largo Winch

Largo Winch

Nu Rode woede, het nieuwste avontuur van Largo Winch, in Eppo wordt voorgepubliceerd en het een zomer vol blockbusters is, is dit een mooi moment om nog eens te kijken naar zijn verfilmde avonturen.
Deze stripheld is namelijk te bewonderen in niet één, maar zelfs twee films en een derde film wordt verwacht.

In beide films wordt de rol van Largo vertolkt door de Franse acteur Tomer Sisley, maar of hij dat ook doet in deel drie is vooralsnog onduidelijk. Om het allemaal wat overzichtelijk te houden is ervoor gekozen om het album De erfgenaam als eerste te verfilmen. Zo krijgt de kijker die niet bekend is met de reeks toch de mogelijkheid om de film te bekijken zonder al te veel voorkennis nodig te hebben.

De tweede film daarentegen (die niet is gebaseerd op een album), is wat minder succesvol gebleken en kon rekenen op veelal negatieve reacties van de pers en het publiek. Auteur Jean van Hamme heeft dan ook openlijk zijn ongenoegen geuit over dit project.

Hopelijk een goede les voor een deel drie.

Thijmen 02-08-2012

  January Jones