WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Cover van January Jones deel 1

Cover van January Jones deel 1

Na het succes van het vijfde deel van January Jones, De horens van de Stier, is besloten om de vorige delen opnieuw uit te brengen in een nieuw jasje.
Het is de bedoeling om de delen 1 t/m 4 te voorzien van een gloednieuwe cover van Eric Heuvel en de inkleuring onder handen te nemen.

Ook de tekst krijgt aandacht zodat eventuele foutjes eruit worden gehaald, zonder dat het oorspronkelijke verhaal wordt aangetast. Van de herdrukken verschijnt zowel een softcover als een hardcover.

Dodenrit naar Monte Carlo verscheen in 1988 nadat het voorgepubliceerd werd in Eppo en is na al die jaren nog steeds een ijzersterk verhaal. Spionage is een belangrijk thema van dit album, maar ook de gevaarlijke rally naar Monte Carlo uit de titel van dit deel speelt natuurlijk een grote rol. De lezer wordt bovendien getrakteerd op diverse geschiedkundige feitjes in een verhaal dat met vaart verteld wordt door Martin Lodewijk.

Thijmen 30-07-2012

Cover van De Vries 2

Cover van De Vries 2

Met gepaste trots presenteren wij de cover van het in september te verschijnen tweede deel van De Vries.
Dit tweede verhaal zal vanaf eind augustus te bestellen zijn in onze webshop, dus houd de site en onze Facebook-pagina goed in de gaten of like ons op Facebook en ontvang alle updates.

Hier nog eens de synopsis van Vuurdoop: Het nieuwe avontuur van onderzoeksjournalist John de Vries begint niet lang na de laatste beelden uit de vorige. Hij is er in geslaagd om met zijn vrouw en kinderen te ontsnappen aan de vreemde belagers, die hen op de hielen zaten. Maar wie zijn deze schurken en hoeveel macht hebben ze nu echt?

Thijmen 24-07-2012

EPPO MET MUZIEK

EPPO MET MUZIEK

Eppo 14 is een speciaal nummer. Het heeft namelijk een eigen soundtrack. Onze stripmakers hebben toepasselijke muziek uitgezocht om tijdens het lezen van hun strips naar te luisteren. Het is voor de eerste keer dat een striptijdschrift een eigen soundtrack heeft gekregen. De muziek is te beluisteren door middel van de Layars waarmee de Eppo pagina's zijn uitgerust. Storm, Elsje en Lucky Luke zijn bijvoorbeeld aan muziek van onder andere Frank Zappa, Dolly Parton, Ralph van Manen en Willeke Alberti. Ook werden er eigen composities gemaakt en gespeeld zoals Walking the Dog door Uco Egmond. Heb je geen smartphone of tablet, dan kun je met de onderstaande links via YouTube ook de soundtrack beluisteren:

PLAYLIST EPPO SOUNDTRACK

Eppo soundtrack strip Elsje

Eppo soundtrack strip Storm

Eppo soundtrack strip Eugene

Eppo soundtrack: Game Over

Eppo soundtrack: 40 Hours

Eppo soundtrack strip Haas

Eppo soundtrack strip Floris van Dondermonde

Eppo soundtrack strip Esther Verkest

Eppo soundtrack strip Lucky Luke

Eppo soundtrack strip Turpin

Eppo soundtrack strip Argus

Eppo soundtrack strip Liberty Meadows

Eppo soundtrack strip Blueberry

Eppo soundtrack strip XIII

Eppo soundtrack strip De Ruyter

Eppo soundtrack strip Kinky en Cosy

Eppo soundtrack: Flippie Flink

Eppo soundtrack strip Circus Tent

Eppo soundtrack strip Eppo

rob 12-07-2012

  Elsje