WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Het nieuwe album van De Partners - UFO

Het nieuwe album van De Partners - UFO

Vanaf deze week is het 17de album uit De Partners reeks te bestellen in de Eppo webshop!

Het verhaal: Een vliegende schotel stort neer, diep in de Russische steppen. Zijn er overlevenden? Zo ja, wat is er dan met hen gebeurd? Heeft een reeks van geheimzinnige moorden, jaren later, iets te maken met de ramp? Op welke manier is een beroemd en berucht imperium van sexbladen en sexclubs betrokken bij deze zaak? En welke rol speelt de gravin hierin? Het is aan De Partners om het antwoord te vinden op deze vragen.

Isabel 23-05-2012

Eddy Paape overleden

De Belgische striptekenaar Eddy Paape is afgelopen zaterdag op 91-jarige leeftijd in Brussel overleden. Dat heeft zijn uitgeverij Le Lombard bekendgemaakt. Eddy Paape werd in de provincie Luik geboren op 3 juli 1920. Hij studeerde tekenen in Brussel en al op 22-jarige leeftijd werkte hij samen met bekende namen als Franquin (Guust Flater), Morris (Lucky Luke), Roba (Bollie en Billie) en Peyo (De Smurfen). Met scenarist Greg, de toenmalige hoofdredacteur van het weekblad Kuifje, maakte hij onder meer de sciencefiction-reeks Luc Orient (18 albums). Ook gaf hij tekenles in Brussel en genoot hij bekendheid door zijn reeks Flip Flink.

Thijmen 14-05-2012

Dik Bruynesteyn overleden

De Nederlandse striptekenaar en cartoonist Dik Bruynesteyn is op zaterdag 28 april op 84-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Hoorn overleden. De tekenaar werd onder meer bekend met de voetbalstrip Appie Happie, die in verschillende kranten werd gepubliceerd. In totaal zijn er tussen 1971 en 2007 acht Appie Happie-albums verschenen. Bruynesteyn maakte in het verleden ook sportkarikaturen voor Studio Sport. Dik Bruynesteyn (eigenlijk Bruijnesteijn) werkte ook aan een boek dat een overzicht moest geven van zijn werk binnen de sport gedurende de laatste zestig jaar. De tekenaar overleed na een kort ziekbed.

Thijmen 08-05-2012

Exclusieve verkooptentoonstelling

Op 17, 18 en 19 mei wordt er bij Don Lawrence Collection in Oosterhout een exclusieve verkooptentoonstelling gehouden van origineel werk van Don Lawrence, Romano Molenaar en Jorg de Vos. Deze expositie is niet vrij toegankelijk, maar uitsluitend te bezoeken op afspraak. Als je geïnteresseerd bent kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@storm.nl. Je ontvangt dan aanvullende informatie over de locatie en openingstijden. Via dit e-mailadres is ook de digitale catalogus van de tentoonstelling aan te vragen.

Thijmen 08-05-2012

  Douwe Dabbert