WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Free Comic Book Day 2012

Free Comic Book Day 2012

Eén dag per jaar is een heel speciale dag voor alle liefhebbers van het stripverhaal. Dan is het Free Comic Book Day, een evenement dat is overgewaaid uit Amerika waar het al jaren een fenomeen is. Op deze dag en dat is dit keer 5 mei 2012 kun je bij alle deelnemende stripspeciaalzaken in heel Vlaanderen en Nederland en over heel de wereld een gratis stripverhaal krijgen. Iedereen die een bezoek brengt aan de stripspeciaalzaak krijgt zonder aankoopverplichting en zonder kleine lettertjes een strip en dit jaar onder andere een verhaal van Storm! Voor meer informatie kun je kijken op de website: www.fcbd.be.

Thijmen 24-04-2012

Tentoonstelling

Tentoonstelling 'Striptekenaars'

Van 15 april 2012 t/m 5 juni 2012 is de tentoonstelling 'Striptekenaars' te zien in Galerie-Potterie 't Tiende Kind in Julianadorp.

Inmiddels hebben 6 Nederlandse striptekenaars hun medewerking toegezegd aan deze tentoonstelling:
Daniel van den Broek (met o.a. de Rode Kater van Sp!ts, Uuterwaerdt en Viktor en Frenky van Eppo)
Gerben Valkema (Elsje van o.a. NH Dagblad)
IJsbrand Oost (Max Miller van Eppo)
Jorg de Vos (Storm van Eppo)
Michiel van de Vijver (met enkele van zijn werken voor het blad 'Kr@sh Magazine')
Jan Dirk Barreveld (de tekenaar van Eugéne in de Veronica-gids)

Er zullen o.a. originele tekeningen, werkschetsen en ingelijste illustraties te zien zijn van deze artiesten. Dit werk en diverse stripalbums zijn uiteraard te koop!

Dit is een unieke gelegenheid om het werk van deze gerenomeerde striptekenaars te bekijken. Voor meer informatie kijk je op de website.

Isabel 16-04-2012

Eppo met onzichtbare extra

Eppo met onzichtbare extra's

We durfden het nieuws vorige week niet naar buiten te brengen omdat we bang waren dat iedereen dacht dat het een 1 april grap was, maar het is echt waar. Deze week verschijnt een speciale uitgave van Eppo Stripblad die is uitgerust met Layar technologie. Hierdoor kun je met je smartphone of tablet verborgen content bekijken die als een laag over het gedrukte beeld wordt gelegd. Denk hierbij aan schetspagina's van strips als Storm, Elsje en De Vries maar ook verwijzingen naar achtergrondinformatie en films op internet. Je gelooft je ogen niet! Het speciale Layar nummer van Eppo ligt vanaf donderdag 5 april in de winkel.

rob 03-04-2012

  January Jones