WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Viktor & Frenky

Viktor & Frenky

Op dit moment wordt er door Daniel van den Broek gewerkt aan het tweede album van Viktor & Frenky. Het album zal bestaan uit een aantal korte verhalen, variërend tussen de 2 en de 6 pagina's per verhaaltje, wat korte 1-pagina gags en 3-plaatjes gags. Eigenlijk al het gepubliceerde werk (in Eppo, Stripnieuws en Plots) na de release van deel 1.

Deze uitgave is wederom van Treegarden Comix en op A4 formaat. Verdere specs: full colour offset, circa 24 bladzijden, prijs eur 4,95.

Het album zal tijdens de stripdagen in Haarlem gepresenteerd worden en is daarna te koop in de stripspeciaalzaak en op beurzen. En natuurlijk hebben we het album straks ook te koop in de Eppo shop.

isabel 15-02-2012

In de maak

In de maak

In maart presenteren we twee speciale uitgaves, waar op dit moment de laatste hand aan wordt gelegd. Het eerste project is het langverwachte Artbook van Jorg de Vos, waarin je een goede indruk krijgen van het werk dat hij naast Storm maakt. Onvertelde verhalen in prachtige beelden, uitgewerkt in diverse technieken. Een lust voor het oog.

Het tweede project is de dossier editie van De koffers van Raz Fadraz. Dit is het eerste verhaal rondom de heldin Hel, een creatie van Henk Kuijpers en Danker Jan Oreel. De dossier editie verschijnt tegelijk met de softcover editie die ook voor maart gepland staat.

De presentatie van beide producties vindt plaats tijdens de Stripdagen in Gorinchem op 10 en 11 maart. Bij Eppo 4 zit voor alle abonnees een kortingsbon van € 2,50 op de toegangsprijs voor de Stripdagen in Gorinchem!

Isabel 03-02-2012

  January Jones