WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
De Nederlandse MAD - Wie zit daar nu op te wachten?

De Nederlandse MAD - Wie zit daar nu op te wachten?

In een tijd waarin oude successen worden afgestoft en al dan niet succesvol worden voortgezet, past de wederopstanding van de Nederlandse MAD prima. Waarom een nieuw concept proberen wanneer er in Amerika nog duizenden min of meer grappige pagina's liggen te wachten om in beroerd Nederlands gerecycled te worden. En ook Nederland beschikt over de gebruikelijke bende idioten die, in een poging om de achterstallige huur te betalen, graag hun bijdrage willen leveren, dus zeggen wij... DOEN!

Eind dit jaar keert MAD terug
De Nederlandse uitgeverij Don Lawrence Collection (winnaar van 'De meest onuitspreekbare naam voor een uitgeverij' award) gaat de Nederlandse Mad nieuw leven in blazen. Eind dit jaar zal het nu al legendarische eerste nummer verschijnen, in de hoop dat er nog vele zullen volgen. Een groot aantal tekenaars en illustratoren van eigen bodem zorgen ervoor dat de Nederlandse MAD een hoog Nederland gehalte zal kennen. Dat betekent dat er niet alleen grappen over Obama, Ghadaffi en Arnold Schwarzenegger gemaakt zullen worden. Linda de Mol, Geert Wilders en Matthijs van Nieuwkerk zullen de dans zeker niet ontspringen. En dit alles in volle kleuren, want dat is de Amerikaanse Mad nu ook alweer een jaar of tien.

Je kunt nu al je geld kwijt door een (goedkoop*) abonnement te nemen en HIER te klikken. Daar kun je ook het nu al fameuze eerste nummer bestellen.

*In vergelijking met een tank benzine

Isabel 21-04-2011

  Douwe Dabbert