WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
GRATIS DOSSIER GIROBLAUW

GRATIS DOSSIER GIROBLAUW

De Stripdagen in Gorinchem waren het startschot voor een geweldige actie van Catawiki. Wanneer je voor minimaal 100 euro aan strips koopt bij Catawiki (of een gedrukt boek van je verzameling bestelt) ontvang je gratis het Agent 327 dossier Giroblauw.
Het betreft een heruitgave van de reclamestrip Dossier Giroblauw die de Postgiro in 1984 weggaf als je een rekening opende. Al vele jaren is dit nooit herdrukte avontuur van Agent 327 één van de meest gezochte en meest onvindbare Nederlandse stripverhalen.

Catawiki heeft Dossier Giroblauw nu met toestemming van Martin Lodewijk herdrukt in een genummerde oplage van 1.000 exemplaren en geeft het als stripgeschenk weg. Er kan rustig bij meerdere verkopers worden gekocht, want voor deze actie worden de totale aankopen bij elkaar opgeteld op basis van het opgegeven e-mailadres. Catawiki stuurt de genummerde Dossier Giroblauw naar je op als je voor minimaal 100 euro in Catawiki shops hebt gekocht. Het maakt niet uit of je dat doet via de Catawiki marktplaats of rechtstreeks in een Catawiki shop. De actie loopt tot eind maart en op is op.

Voor meer info over de actie klik hier!

Isabel 18-03-2011

25 jaar January Jones

25 jaar January Jones

Tijdens De Stripdagen in Gorinchem verscheen er een speciale giclée ter gelegenheid van 25 jaar January Jones in een oplage van 40 stuks. De giclées zijn genummerd en gesigneerd door Eric Heuvel.

Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar, dus bestel hem snel in de Eppo shop!!

Isabel 16-03-2011

  Storm