WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
BATMAN LIVE

BATMAN LIVE

De bekendste superheld ter wereld komt naar Rotterdam! In een live action avontuur vol adembenemende stunts en spectaculaire acrobatiek. 

Batman Live is een geheel nieuwe vorm van entertainment. Een ‘live action arena show’ waarbij de bezoekers van de show zich wanen in de wereld van Batman. Ahoy Rotterdam wordt omgebouwd tot Gotham City, Wayne Manor, Arkham Asylum en het circus.

Op 10 en 11 december vindt dit spektakel plaats en Eppo geeft 5 x 2 kaarten weg. De winnaars van de prijsvraag hebben inmiddels een email ontvangen van de redactie. Het zijn: Wilmar Taal, Koog a/d Zaan - Hans van Hage, Biervliet - Ruud Koek, Utrecht - Bas de Ruiter, Oisterwijk - Johan Eggink, Almere.

Isabel 29-11-2011

Eppo op Facebook!!

Eppo op Facebook!!

Ook Eppo is nu te vinden in het netwerk van Mark Zuckerberg. Via de Facebook pagina proberen we jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen wat betreft het stripblad en onze artiesten.

Ga nu naar facebook en geef aan "vind ik leuk". Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de laatste posts.

Isabel 24-11-2011

Olievondst

Olievondst

Hoewel het werk van Don Lawrence eruit ziet alsof het met olieverf geschilderd is, werkte hij eigenlijk nooit in olieverf. Of eigenlijk kun je ook gewoon nooit zeggen, ware het niet dat hij het zegge en schrijven één keertje heeft geprobeerd. Jaren terug is hij er, tussen de pagina’s van Storm door, echt voor gaan zitten en heeft hij een klein olieverfschilderijtje gemaakt. Dat was bekend, maar waar het schilderijtje was gebleven of wat het voorstelde, dat wist Don niet meer. Aan een tante gegeven, dat was het enige dat hij nog wist. Maar zij was al jaren dood. Gelukkig nam degene die het schilderij had geërfd een aantal weken geleden contact op met Uitgeverij Don Lawrence Collection. Hij had nog iets liggen en vroeg zich af of het echt van de tekenaar van Trigië en Storm was. En dat is het. Onmiskenbaar. Alsof je een stukje zee uit een Stormpagina ziet. Maar dan in olieverf.

Isabel 23-11-2011

Wat vindt Elsje van #Sint en #Zwartepiet

Wat vindt Elsje van #Sint en #Zwartepiet

Na tweetende honden en andere huisdieren beginnen nu ook stripfiguren te tweeten. De eerste stripheld(in) die via de moderne media van zich laat horen is Elsje. Niet voor niets staat zij midden in het multi-mediale leven en tweet ze er lustig op los. Wil je een Elsje volger worden. Ga dan naar https://twitter.com/#!/ElsjeTwiet

Het nieuwe album van Elsje is trouwens vanaf deze week te bestellen in de Eppo Shop!!

Isabel 16-11-2011

  January Jones