WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Schepper van Professor Palmboom overleden

Schepper van Professor Palmboom overleden

In zijn woonplaats Rijswijk is, naar nu bekend is geworden, op 26 september de zestigjarige Nederlandse striptekenaar Dick Briel overleden. Briel (Leiden, 29 december 1950) werd in de beginjaren tachtig bekend door zijn stripheld Professor Palmboom, waarvan de albums in negen talen zijn vertaald. Met name in Frankrijk was zijn werk populair. Met Joost Swarte behoorde Briel tot de belangrijkste beoefenaren van de 'klare lijn'. Naast Palmboom, verschenen in het stripweekblad Eppo, maakte hij ook de humoristische strip Hulbert voor Mickey Maandblad en schreef hij Max & Mummie voor Veronica Magazine. Bekende albums, die wereldwijd werden verkocht, zijn Het mysterie van de Tachoplant, De Roestgranaat en Londen Labyrinth. Briel is na een kort ziekbed aan kanker overleden. Op zijn verzoek is hij in besloten kring gecremeerd.

Isabel 28-10-2011

WORDT VERVOLGD BOX

WORDT VERVOLGD BOX

Vorige maand werd de driedelige dvd-box ten doop gehouden met het beste van het legendarische televisie-programma Wordt Vervolgd. De cover van de box is getekend door Eric Heuvel.

Op de drie dvd’s staan behalve de beelden van de Wordt Vervolgd Clubdagen ook tientallen interviewfragmenten met tekenaars als Morris, Peyo, Don Lawrence, Martin Lodewijk, Willy Vandersteen en Robert van der Kroft.

In Eppo 21 staat een spectaculaire aanbieding van deze box plus een prijsvraag waarbij je deze prachtbox kunt winnen.

Binnenkort te bestellen in de Eppo shop.

rob 12-10-2011

  Storm