WINKELWAGEN0
€ 0,00
2009 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2010 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2011 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2012 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2013 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2019 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
2020 JAN FEB MAR APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Uitslag Spirit prijsvraag

Uitslag Spirit prijsvraag

Deze week werden de winnaars van The Spirit prijsvraag uit Eppo nummer 13 bekend gemaakt.
Sony Pictures Home Entertainment stelde 3 DVD's beschikbaar die mochten worden verloot onder de lezers die konden vertellen welk belangrijk Spirit character wel in de strip zit, maar niet in de film voorkomt. Het goede antwoord is Ebony White, de gekleurde partner van The Spirit.

De DVD's zijn gewonnen door:
Geert Sprokholt uit Mill
Jeroen Schiffer uit Enkhuizen
Peter Hanegraaf uit Houten

Ben jij een van de gelukkige winnaars, dan van harte gefeliciteerd. De DVD krijg je binnenkort toegestuurd. Dit keer niets gewonnen? Binnenkort staat er weer een nieuwe prijsvraag in Eppo Stripblad.
De uitslag van de Conan prijsvraag volgt snel! Alvast veel succes!

Isabel 19-09-2009

AWVN viert jubileum met stripboek over arbeidsverhoudingen

AWVN viert jubileum met stripboek over arbeidsverhoudingen

De geschiedenis van de arbeidsverhoudingen is het verhaal van groeiend vertrouwen of juist wantrouwen tussen werkgevers en vakbonden. Ter gelegenheid van het 90-jarige jubileum van AWVN verschijnt dit verhaal in stripvorm. AWVN presenteert ’Het Van Walraven Testament’ tijdens haar jubileumcongres op 1 oktober.

Frank Jonker en tekenaar Eric Heuvel maakte dit album in opdracht van AWVN. Het Van Walraven Testament is het fascinerende verhaal van twee families die elkaar in de loop van de 20e eeuw en aan het begin van de 21e voortdurend tegenkomen. De familie Volder is van generatie op generatie actief in de vakbond. De Van Walravens vormen een geslacht van werkgevers en zijn steeds de tegenspelers van de Volders.

Voor kenners van de Nederlandse arbeidsverhoudingen wordt het AWVN-stripalbum zonder twijfel een moet-ik-hebben-boek. Een volwassen stripboek dus, dat niet misstaat niet in de boekenkast van de Nederlandse HR-manager.

Lees meer over het jubileum stripboek in dit artikel.

Isabel 18-09-2009

Catullus lanceert Fokke & Sukke Iphone app!

Catullus lanceert Fokke & Sukke Iphone app!

Sinds kort is Fokke & Sukke ook te lezen op je iPhone of iPod Touch. Dagelijks de nieuwe Fokke & Sukke cartoon én een archief van de laatste twee weken zodat je nooit wat mist, ook niet als je onderweg bent.

En het beste van dit alles? Het is helemaal GRATIS!

Klik HIER om de app te dowloaden. Ruim 40.000 man ging je voor!

Isabel 15-09-2009

André Testa nieuwe voorzitter van stichting het Nederlands Stripmuseum

André Testa nieuwe voorzitter van stichting het Nederlands Stripmuseum

Vanaf 2 september 2009 is André Testa de nieuwe voorzitter van de Stichting Het Nederlands Stripmuseum. André Testa heeft een rijke historie als stripliefhebber en ambassadeur van de Nederlandse strip. Zo was hij voorzitter van de Stichting Beeldverhaal Nederland en organisator van de Stripdagen Haarlem. Hij bracht als directeur de jaarverslagen van de NZH uit met strips als illustratie. Ook heeft hij een aanzienlijke verzameling bijzondere strips.

André Testa volgt Bert Brink op. In 1993 is Bert Brink een van de initiatiefnemers die besluiten Het Nederlands Stripmuseum op te richten. Sinds 1997 is hij voorzitter van het stichtingsbestuur. Tijdens zijn voorzitterschap is in 2004 Het Nederlands Stripmuseum Groningen geopend. Het bestuur van de Stichting Het Nederlands Stripmuseum is bijzonder verheugd met André Testa als nieuwe voorzitter. Met zijn uitgebreide netwerk van contacten in combinatie met zijn grote kennis van de stripwereld, zal hij zonder twijfel bijdragen aan het verder verstevigen en uitbreiden van de positie van het stripmuseum als centraal punt voor strips in Nederland.

Meer informatie over Het Nederlands Stripmuseum Groningen is te vinden op www.stripmuseum.nl

Isabel 14-09-2009

  Elsje